La tercera edició de Música als Balcons comptarà amb els alumnes de l’Escola Municipal de Música i del Centre de Dansa de Cambrils. Música, arquitectura, dansa i història es barrejaran al Barri Antic, un espai per descobrir i gaudir amb tota la família

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Els joves músics de Cambrils tindran un escenari immillorable per tal d’exposar el seu talent el proper divendres 29 de maig, a partir de les 18:30 hores, a través de la tercera edició de Música als Balcons. Els  alumnes de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) tocaran des de diferents balcons del barri antic mentre alumnes del Centre de Dansa Cambrils oferiran coreografies a peu pla.

L’origen de la ruta és el Centre Cultural i a partir d’allí començarà un itinerari guiat per les alumnes del Centre de Dansa i amb la Txaranga Bandsonats que amb ritme viu ens portaran  pels carrers del barri antic. Es faran set parades per escoltar els diferents grups musicals de l’EMMC.

El projecte també compta amb el suport del els veïns del Barri que obren les seves cases a la música i el amb  suport de l’Associació  Vila Centre.

Els origens

Música als balcons va ser una iniciativa del Pla de Barris a la qual es van unir Vilacentre i l’associació de veïns El Portal amb la voluntat de crear un projecte per promoure i dinamitzar el barri antic. La primera edició es va celebrar el desembre del 2012 com a cloenda d’aquest programa d’intervenció integral del barri i va tenir molt d’èxit. A més de dinamitzar el barri, el projecte permet la fusió entre la cultura i el patrimoni urbà. En aquest cas, la música i la dansa es fusionen amb el barri antic de Cambrils.