Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils

Resultats de la cerca

RSS Subscriviu-vos al canal RSS permanentment actualitzat.

Ordena per rellevància · data (més recent primer) · alfabèticament
Noticia L’Ajuntament de Cambrils aposta per la formació contínua amb una oferta de més de 50 cursos i tallers
La Guia Formativa 2017-2018 ja es pot trobar als edificis municipals i també es pot consultar online. Els Departaments d’Ocupació, Cultura i Joventut han tornat a sumar esforços per oferir un ampli ventall d’activitats a preus assequibles. El període de matriculació s’iniciarà el proper divendres 1 de setembre.
Ubicat a Cambrils / Ajuntament / Comunicació
Noticia SECOT organitza una jornada d’emprenedoria a la Torre del Llimó de Cambrils per celebrar els seus deu anys
L’acte, que es portarà a terme el 25 d’octubre, inclou una xerrada de la periodista Núria Pérez sobre emprendre i innovar. L’entitat de voluntariat sènior d’assessorament empresarial ja fa quatre anys que col·labora amb el servei Cambrils Emprèn de l’Ajuntament.
Ubicat a Cambrils / Ajuntament / Comunicació
Noticia L’Ajuntament de Cambrils inicia un nou programa de formació i ocupació per a joves
“Fem ocupació per a Joves” està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. La iniciativa permetrà formar i inserir a 19 joves en empreses de Cambrils.
Ubicat a Cambrils / Ajuntament / Comunicació
Noticia L’Ajuntament de Cambrils inicia un nou pla de formació i ocupació per a persones aturades majors de 30 anys
El “Programa 30 Plus” està subvencionat pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social. La iniciativa permetrà formar i inserir a 20 persones en base a les necessitats reals d’ocupació de les empreses de Cambrils.
Ubicat a Cambrils / Ajuntament / Comunicació
Noticia L’Ajuntament de Cambrils engega un nou programa que permetrà formar i inserir a 20 joves
“Fem Ocupació per a Joves” està subvencionat pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social. La política activa d’ocupació per combatre la desocupació juvenil es realitza en funció de les necessitat reals de les empreses de Cambrils.
Ubicat a Cambrils / Ajuntament / Comunicació
Noticia S'obre el termini per sol·licitar espais d’allotjament per empreses i persones emprenedores a la Torre del Llimó
Els interessats es poden posar en contacte amb el Servei Cambrils emprèn per informar-se de la disponibilitat i condicions. Hi ha espais de coworking i despatxos d’ús privatiu en règim individual i compartit. Les sol·licituds es valoraran en funció de criteris de viabilitat del projecte, tipus d’activitat i del sol·licitant o de forma jurídica.
Ubicat a Cambrils / Ajuntament / Comunicació
Noticia L’AJUNTAMENT DE CAMBRILS FA BALANÇ DELS MÉS DE 20 ANYS DELS SERVEIS MUNICIPALS D’INTERMEDIACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
La Borsa de Treball Municipal (BTM) i el Servei d’Orientació Educatiu i Professional (SOEP) es van crear el 1997 i van ser pioners al territori. La BTM ha atès més de 15.000 persones demandats d’ocupació i més de 2.000 empreses sol·licitants de personal i ha assolit més d’un 40% d’inserció laboral. El SOEP ha realitzat més de 2.000 atencions individuals i ha organitzat xerrades que han arribat a prop de 6.000 alumnes.
Ubicat a Ocupació
Noticia PLANS D’OCUPACIÓ MUNICIPALS 2019
Plans d’Ocupació Municipal, destinats a la promoció de la contractació laboral de persones aturades per la realització de treballs d’interès públic i social. (Inscripció del 5 al 15 de març de 2019 a l’OAC)
Ubicat a Ocupació
Noticia L’Ajuntament de Cambrils obre una convocatòria per crear una borsa d’agents interins de la Policia Local
Les persones interessades poden presentar les instàncies a partir d’avui 23 de març i fins el 12 d’abril. Aquesta borsa tindrà una vigència de tres anys cobrirà les places de reforç de la temporada d’estiu i altres necessitats que puguin sorgir. El procés de selecció es farà mitjançant oposició lliure i inclourà una sèrie de proves físiques, psicotècniques i de coneixements sobre el municipi.
Ubicat a Cambrils / Ajuntament / Comunicació
Noticia L'Ajuntament de Cambrils obre dos processos de selecció de personal amb motiu de dues jubilacions parcials
Són una plaça de tècnic de l’àmbit econòmic i una altra d’oficial de 1a de manteniment d’instal·lacions esportives. Les persones interessades poden presentar les sol·licituds fins el 24 de juliol.
Ubicat a Cambrils / Ajuntament / Comunicació
Tipus d'element

Noticia
(38)
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet