Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils

Resultats de la cerca

RSS Subscriviu-vos al canal RSS permanentment actualitzat.

Ordena per rellevància · data (més recent primer) · alfabèticament
Noticia Cambrils acull un taller per tècnics que treballen la migració i la relació intercultural al Camp de Tarragona
La sessió, celebrada avui a l’Ateneu Juvenil, ha anat a càrrec d’una psicòloga especialitzada en formació i supervisió d’equips. El grup de treball i coordinació ha reflexionat sobre el rol i la tasca que fan en relació amb les entitats i les persones usuàries dels serveis.
Ubicat a Cambrils / Ajuntament / Comunicació
Noticia Voluntariat per la llengua, deu anys fomentant l’ús del català
Un any més, el Servei Local de Català de Cambrils ja té a punt els preparatius de la dinovena edició del Voluntariat per la llengua, un programa que és obert durant tot l’any, si bé se’n fan dues edicions principals coincidint amb els cursos de català: d’octubre a gener i de març a juny.
Ubicat a Cambrils / Ajuntament / Comunicació
Noticia La Regidoria de Benestar Social, Salut i Família ha posat en marxa un Sistema de Gestió de queixes, agraïments i suggeriments
La Regidoria de Benestar Social, Salut i Família ha posat en marxa el Sistema de Gestió de queixes, agraïments i suggeriments en relació amb els diferents serveis que l’integren. Aquest sistema, que serveix com a instrument de participació dels usuaris, permet millorar i simplificar els tràmits administratius, disposar d’una eina per mesurar la satisfacció com element de millora contínua i gaudir d’un sistema de control de l’eficiència dels serveis.
Ubicat a Cambrils / Ajuntament / Comunicació
Noticia L’Ajuntament de Cambrils estrena un nou web que integra tots els portals municipals
L’Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa un nou web que integra tots els portals municipals i simplifica l’accés a la informació i a l’administració electrònica.
Ubicat a Cambrils / Ajuntament / Comunicació
Noticia L’esplai El Gripau Blau de Cambrils se’n va de colònies a la Garrotxa
És un espai especialitzat en lleure per a les persones amb discapacitat psíquica, residents en el municipi. Durant cinc dies els participants han descobert els paratges de la Fageda d’en Jordà i han realitzat nombroses activitats
Ubicat a Cambrils / Ajuntament / Comunicació
Noticia La Mostra d’Entitats de Cambrils torna al Parc del Pescador com un espai de reconeixement de la ciutadania a la feina de les associacions
Enguany s’arriba a la setena edició amb la participació de 50 associacions. La Mostra s’emmarca en els actes de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí i compta amb dos escenaris plens d’activitats.
Ubicat a Cambrils / Ajuntament / Comunicació
Noticia Les regidores de Benestar Social i Relacions Cíviques reben al guia espiritual senegalès Serigne Sam Mbacké Laazanba
El líder va venir acompanyat de membres de l'Associació de Senegalesos i Amics del Senegal, que dissabte van celebrar un Thiant a Serigne Touba.
Ubicat a Cambrils / Ajuntament / Comunicació
Noticia Èxit de matriculacions als cursos presencials del Servei de Català de Cambrils
En total s’hi han inscrit 120 persones i 20 més estan en llista d’espera. Destaca la bona acollida que ha tingut la novetat d’enguany, el nivell D de coneixements superiors.
Ubicat a Cambrils / Ajuntament / Comunicació
Noticia La lectura del manifest de Cambrils dóna protagonisme als homes en la lluita contra la violència de gènere
S’ha col•locat una cadira buida per cadascuna de les 45 dones assassinades aquest 2013
Ubicat a Cambrils / Ajuntament / Comunicació
Noticia L’Ajuntament de Cambrils engega un taller de formació i integració social per a dones immigrades
Les destinatàries provenen majoritàriament del nord del Marroc, no han estat escolaritzades i tenen dificultats per relacionar-se amb la població autòctona. El curs ofereix una formació bàsica i un espai de trobada per afavorir l’aprenentatge del català i facilitar la seva inclusió.
Ubicat a Cambrils / Ajuntament / Comunicació
Tipus d'element

Noticia
(19)
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet