Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
escales.png
Esteu aquí: Inici / Biblioteca / Noticies / La Biblioteca Pública Municipal de Cambrils rep el fons amb el donatiu de d’Obra Social La Caixa

La Biblioteca Pública Municipal de Cambrils rep el fons amb el donatiu de d’Obra Social La Caixa

El fons s’ha destinat a la compra de lots de llibres de lectura obligatòria dels centres educatius
Data de publicació: 24/11/2017
Temàtica: Cultura
On:

La Biblioteca Pública Municipal de Cambrils ha presentat aquest matí els lots de llibres adquirits amb el donatiu de 3.500€ de l’Obra Social La Caixa.

Els fons percebuts s’han destinat a l’adquisició d’un fons específic com és el de llibres de lectura obligatòria i recomanada que els centres educatius marquen en cada curs escolar. Es tracta d’un fons amb una important demanda i una marcada funció social d’ajuda a les famílies.

La Biblioteca ha pogut adquirir amb aquests recursos quatre exemplars de cada obra, un total de 500 llibres, entre les quals es pot trobar La Plaça del Diamant de Mercè Rodoreda o El Prisionero del Cielo de Carlos Ruiz Zafón. També s’hi ha incorporat títols en francès i anglès, com per exemple Lettres persanes de Montesquieu o Treasure island d’Stevenson, en versions adaptades.

Des de la Biblioteca s’aposta, juntament amb els centres educatius, per la lectura com a eina transformadora de la societat ja que afavoreix l’aprenentatge, la convivència i el  creixement personal, intel·lectual i social.

Des del setembre de 2013, la Biblioteca treballa en un Pla de lectura per promoure l’adquisició de l’hàbit lector i incrementar els índexs de lectura, mostrant els beneficis que se’n deriven.

La Biblioteca Pública Municipal de Cambrils, que aquest any celebra el 20è aniversari, recull el testimoni de la Biblioteca de l’Obra Social “la Caixa”, inaugurada el 31 de gener de 1956 a la Plaça Marianao 1, baixos, i que va ser la primera biblioteca pública de què va disposar el municipi complint també una funció social.

Comparteix
Biblioteca Josep Salceda i Castells C/ Alfons I el Cast, 2 Cambrils - 43850 Tel. 977 363 495 bib@cambrils.org

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet