Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Biblioteca / Noticies / La Biblioteca de Cambrils ofereix un taller per aprendre a treballar emocions i valors a través dels contes

La Biblioteca de Cambrils ofereix un taller per aprendre a treballar emocions i valors a través dels contes

L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia perquè les places són limitades
Data de publicació: 10/02/2017
Temàtica: Cultura

La Biblioteca Pública Municipal de Cambrils ha programat un taller titulat “Educar a través dels contes” el divendres 3 de març a les 18:30 hores. L’activitat és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a la Biblioteca. El taller, impartit per Anabel García Capapey i Isabel Fornos, està dirigit especialment a mares, pares i professionals de l’àmbit de l’educació.

L'objectiu del taller és introduir els participants en l’art d’utilitzar els contes com a eina per ajudar en el desenvolupament de l’infant en contextos terapèutics, educatius i creatius. Es tracta de descobrir com treballar les emocions i transmetre valors a través dels contes, conèixer recursos per recolzar emocionalment els fills o els alumnes, i aprendre a desxifrar la simbologia dels contes i els missatges que amaguen.

La metodologia es basarà en la “conteteràpia” i la Terapia Gestalt i es fomentarà la participació dels assistents. Durant la sessió, d’entre una hora i mitja i dues, les professores faran una introducció teòrica i explicaran quin tipus de contes es poden fer servir en cada situació (pors, autonomia, gelosia, mort, etc). També es llegiran contes i proposaran dinàmiques que ajudin a experimentar els coneixements apresos.

Anabel García Capapey és llicenciada en dret, amb el C. A. P. Terapeuta Gestalt, instructora en “conteteràpia” i amb formació del programa SAT Educa de Claudio Naranjo. Isabel Fornos és comunicadora, poeta i artista multidisciplinar.

Comparteix
Biblioteca Josep Salceda i Castells C/ Alfons I el Cast, 2 Cambrils - 43850 Tel. 977 363 495 bib@cambrils.org

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet