Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
escales.png
Esteu aquí: Inici / Biblioteca / Noticies / La Biblioteca de Cambrils et porta al Liceu

La Biblioteca de Cambrils et porta al Liceu

Les inscripcions per veure l’òpera Don Giovanni al Gran Teatre del Liceu comencen avui a la Biblioteca de Cambrils
Data de publicació: 01/03/2017
Temàtica: Cultura
On:

La Biblioteca de Cambrils s’ha unit al projecte Liceu BIB impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu. Es realitzaran dues conferències, una, dedicada a l’obra literària i, una altra, a l’òpera i la posterior anada al Liceu a veure la representació de l’òpera.

El 18 de maig a les 19 hores al Centre Cultural i Ocupacional es farà la xerrada d’introducció a l’òpera Don Giovanni, de Mozart, a càrrec de Pol Avinyó, musicòleg i crític d’òpera. L’activitat s’emmarca dins del cicle “Òpera a l’Abast” organitzat per l’Escola Municipal de Música i coordinat pel professor Francesc Sánchez.

El 25 de maig a les 19 hores a la sala d’actes del Casal/Biblioteca tindrà lloc la segona xerrada, en aquest cas sobre l’obra literària de Molière, Don Joan o el Festí de Pedra, que anirà a càrrec de Francesc Sánchez.

A la Biblioteca Municipal s’ha preparat un centre d’interès que conté les òperes del cicle “Òpera a l’Abast”, a més, d’un lot de llibres de  Don Joan o el Festí de Pedra, de Molière que es podran agafar en préstec i que estaran disponibles a partir de l’1 de març.

Per tancar el cicle es compta amb la possibilitat de veure la representació de l’òpera Don Giovanni al Gran Teatre del Liceu el dia 1 de juliol a les 20 h. El preu de l’entrada és de 75 euros. Les inscripcions es faran a la biblioteca des de l’1 de març fins al 31 de maig amb places limitades.

Més informació:

www.cambrils.cat/biblioteca

http://biblioteques.gencat.cat/ca/el-servei-de-biblioteques/linies-dactivitat/promocio_lectura_cultura/clubs_lectura/Liceu-BIB

https://operaalabast.wordpress.com

Comparteix
Biblioteca Josep Salceda i Castells C/ Alfons I el Cast, 2 Cambrils - 43850 Tel. 977 363 495 bib@cambrils.org

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet