Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Biblioteca / Noticies / Activitats d’estiu a la biblioteca de Cambrils

Activitats d’estiu a la biblioteca de Cambrils

Hores del conte i tallers per als més petits, els lots sorpresa i les visites lúdiques per als centres d’esplai formen part de la programació estiuenca
Data de publicació: 21/06/2017
Temàtica: Cultura
On:

A partir del 26 de juny s’inicia l’horari d’estiu de la biblioteca i fins a l’11 de setembre s’obrirà de dilluns a divendres de 9 a 14. 30 h. Aquest estiu s’han programat diverses activitats infantils.

Continua el cicle d’hora del conte Juguem i llegim que es farà els dimecres 5 i 19 de juliol i el 2, 9 i 23 d’agost amb contes que giraran al voltant dels pirates, Gloria Fuertes i Quentin Blake.

L’activitat La colla castellera de la canalla lectora, en col·laboració amb els Xiquets de Cambrils i patrocinada per la Central de Biblioteques de Tarragona, on els infants aprendran tot allò que cal saber sobre castells es realitzarà amb inscripció prèvia a la biblioteca i hi haurà dues sessions, una, el dia 26 de juliol per a nens i nenes d’entre 7 i 10 anys i, una altra, el 16 d’agost per a nens i nenes d’entre 10 i 12 anys.

L’hora del conte amb taller Pirates a la costa! es farà el 12 de juliol a càrrec de Còdol Educació i patrocinada per la Central de Biblioteques de Tarragona.

Per últim, la cloenda de l’estiu amb Judit Robert que presentarà la seva adaptació d’El llibre de les bèsties de Ramon Llull. Totes les activitats es realitzaran a les 12 hores i estan adreçades a infants a partir de 5 anys.

També retornen a la biblioteca els lots sorpresa, bosses que contenen documents variats (novel·les, llibres infantils, DVD...) per agafar en préstec que es podran gaudir durant un mes, les visites per conèixer la biblioteca des d’un vessant més lúdic i els lots de préstec que poden demanar els casals d’estiu. Les peticions de visites i lots de préstec es poden fer a través del web de la biblioteca (www.cambrils.cat/biblioteca).

Comparteix
Biblioteca Josep Salceda i Castells C/ Alfons I el Cast, 2 Cambrils - 43850 Tel. 977 363 495 bib@cambrils.org

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet