Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
escales.png
Esteu aquí: Inici / Biblioteca / Noticies / 5è concurs de punts de llibre de l’Associació de Veïns del Barri de l’Estació

5è concurs de punts de llibre de l’Associació de Veïns del Barri de l’Estació

A la biblioteca municipal es recolliran els punts de llibre que participaran al concurs fins al 25 de novembre i, al desembre, es celebrarà l'entrega de premis.
Data de publicació: 07/11/2017
Temàtica: Cultura
On:

Del 6 al 25 de novembre la biblioteca recollirà els treballs per a participar al 5è concurs de punts de llibre de l’Associació de Veïns del Barri de l’Estació. La temàtica com altres anys és sobre les Festes del Barri.

El concurs s’ha distribuït en tres categories, les infantils de 3 a 6 anys i de 7 a 11 anys, i la juvenil, de 12 a 15 anys. La plantilla per a participar es pot demanar a la biblioteca. Les bases es poden consultar directament a la biblioteca o al  web http://www.cambrils.cat/biblioteca/la-biblioteca/activitats-pla-de-lectura/concurs-de-punts-de-llibre.

L’entrega de premis es realitzarà dissabte 2 de desembre a les 12 hores a la biblioteca municipal on es podran veure també tots els treballs presentats.

Comparteix
Biblioteca Josep Salceda i Castells C/ Alfons I el Cast, 2 Cambrils - 43850 Tel. 977 363 495 bib@cambrils.org

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet