Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Biblioteca / Noticies / 2018, Any Cardenal Vidal i Barraquer

2018, Any Cardenal Vidal i Barraquer

Amb motiu de l’aniversari dedicat al Cardenal la biblioteca municipal destaca tot el fons que disposa sobre la figura d’aquest fill il·lustre de Cambrils
Data de publicació: 02/05/2018
Temàtica: Cultura
On:

Enguany es presenta l’Any Cardenal Vidal i Barraquer coincidint amb els 150 anys del seu naixement i els 75 anys de la seva mort. Durant l’any es realitzaran activitats de commemoració amb l'objectiu de donar a conèixer i recuperar la vida i obra del Cardenal.

S’ha creat el web http://www.cambrils.cat/any-cardenal-vidal-i-barraquer/ on es poden consultar les dades biogràfiques, informació de la comissió organitzadora, publicacions dedicades al Cardenal i homenatges que se li han dedicat, entre d’altres.

Fa 10 anys, la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils va presentar el web de Fons local amb l’objectiu de fomentar la nostra identitat com a cambrilencs donant a conèixer la història i el patrimoni de la ciutat. S’inicià a través de la figura del Cardenal Vidal i Barraquer.

També va editar una guia de lectura amb les principals dades biogràfiques així com les publicacions sobre Vidal i Barraquer. Des de llavors s’ha anat ampliant la informació continguda incorporant nous llibres publicats i articles per tal de donar visibilitat del fons que es pot consultar a la biblioteca i que es vol destacar coincidint amb l’Any Cardenal Vidal i Barraquer. http://www.cambrils.cat/biblioteca/fons-local/any-vidal-i-barraquer-2018

Comparteix
Biblioteca Josep Salceda i Castells C/ Alfons I el Cast, 2 Cambrils - 43850 Tel. 977 363 495 bib@cambrils.org

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet