Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
escales.png
Esteu aquí: Inici / Biblioteca / La biblioteca / Projectes finalitzats / Liceu Bib

Liceu Bib

La Biblioteca de Cambrils s’ha unit al projecte Liceu BIB impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu. Es realitzaran dues conferències, una, dedicada a l’obra literària i, una altra, a l’òpera i la posterior anada al Liceu a veure la representació de l’òpera.

Liceubib18/05/2017 - 19 h

al Centre Cultural i Ocupacional

Xerrada d’introducció a l’òpera Don Giovanni, de Mozart, a càrrec de Pol Avinyó, musicòleg i crític d’òpera. L’activitat s’emmarca dins del cicle “Òpera a l’Abast” organitzat per l’Escola Municipal de Música i coordinat pel professor Francesc Sánchez.

25/05/2017 - 19 h

a la sala d’actes del Casal/Biblioteca

Xerrada sobre l’obra literària de Molière, Don Joan o el Festí de Pedra, que anirà a càrrec de Francesc Sánchez.

Centre d'interès

A la biblioteca s’ha preparat un centre d’interès que conté les òperes del cicle “Òpera a l’Abast”, a més, d’un lot de llibres de  Don Joan o el Festí de Pedra, de Molière que es podran agafar en préstec i que estaran disponibles a partir de l’1 de març.

Veure l'obra al Liceu

Per tancar el cicle es compta amb la possibilitat de veure la representació de l’òpera Don Giovanni al Gran Teatre del Liceu el dia 1 de juliol a les 20 h. El preu de l’entrada és de 75 euros. Les inscripcions es faran a la biblioteca des de l’1 de març fins al 31 de maig amb places limitades.

Més informació

Comparteix
Biblioteca Josep Salceda i Castells C/ Alfons I el Cast, 2 Cambrils - 43850 Tel. 977 363 495 bib@cambrils.org

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet