Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
escales.png
Esteu aquí: Inici / Biblioteca / La biblioteca / Organització del fons / Pictogrames

Pictogrames

Els pictogrames permeten identificar d'un sol cop d'ull la temàtica dels documents. Utilitzats en els llibres de coneixements del fons infantil els ajuden durant el seu creixement a reconèixer-los més ràpidament i relacionar-los amb la Classificació Decimal Universal o CDU a mesura que van fent-se més grans

En d’altres seccions com la novel·la, la novel·la juvenil o les pel·lícules cinematogràfiques els pictogrames revelen el gènere; a la Viatgeteca s’usen principalment per a identificar les guies de viatge amb els continents on pertanyen. També són emprats per a distingir alguna part específica com seria el cas de les Receptes per a mares i pares, llibres i contes que tracten l’aprenentatge, la vida, els sentiments, els valors i les actituds relacionats amb el món del nen.

 

Accés a l'article íntegre escrit per l'equip de la biblioteca i publicat a la revista Mi biblioteca: Equip de la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils (2012, estiu). “¡Socorro, nos invaden los pictos!” Mi biblioteca (núm. 30)

Comparteix
Biblioteca Josep Salceda i Castells C/ Alfons I el Cast, 2 Cambrils - 43850 Tel. 977 363 495 bib@cambrils.org

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet