Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Biblioteca / La biblioteca / Oferta formativa / Per als teus estudis (Joves) / I el proper any... què?

I el proper any... què?

Canal Universitats que conté informació actualitzada sobre què estudiar?, informació de les PAU, beques i preus de les matrícules, notes de tall, models d'exàmens i criteris, oficines d'informació...

Aquest canal permet la subscripció i conté les xarxes socials: facebook, twitter, instagram, youtube...

 

Imatge del web Educaweb.cat

Proporciona informació bàsica dels cursos que es poden fer segons els tipus d'estudis ja siguin: carreres universitàries, màsters, postgraus, doctorats, formació professional o cursos de preparació d'oposicions, així com la possibilitat de contactar amb el centre on cursar-los.

Destaquem els apartats entrevistes, notícies, opinions i també altres seccions com:

 

Imatge de la revista online Qestudio.cat

Revista en línia que  t'orientarà en les decisions del teu futur i  t'ajudarà a planificar-lo. Respon a preguntes com: "Què estudio? Què faig? Serà una bona elecció?".

El GR és un aplicatiu que mitjançant un qüestionari t'aconsella els estudis que s'adaptin més a la teva personalitat. Per accedir-hi cal registrar-se prèviament. Més informació del sistema que utilitzen per a donar-te els resultats a l'apartat de crèdits.

També són interessants els consells bàsics per a realitzar un treball escrit i altres recursos: tècniques d'estudi,  preparar-se per als exàmens, estils d'aprenentatge...

Comparteix
Biblioteca Josep Salceda i Castells C/ Alfons I el Cast, 2 Cambrils - 43850 Tel. 977 363 495 bib@cambrils.org

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet