Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Biblioteca / La biblioteca / Oferta formativa / El Grúfal

El Grúfal

"Un viatge de cine" és una activitat organitzada per l'associació cultural ACTE amb la col·laboració del departament d'Ensenyament de l'Ajuntament de Cambrils, en el marc del Pla educatiu d'entorn. Té com a objectiu acostar els infants al cinema i posar-lo en valor com a element de creació artística, debat i reflexió.

L'activitat està dividida en diverses parts: la visita al cinema de Cambrils on els infants es separen en grups per poder visitar la cabina de projecció, participar en un photocall de personatges del cinema i esmorzar. A continuació i ja tots junts visualitzen la pel·lícula "El Grúfal".

A l'escola, amb la col·laboració dels professors, els infants poden realitzar diverses activitats artístiques al voltant dels personatges d'El Grúfal.

La biblioteca Josep Salceda i Castells hi col·labora amb el préstec d'un petit Lot de llibres de 5 títols de Julia Donaldson i una guia amb explicacions i propostes que acompanyen el viatge dels escolars. A més, les escoles també podran demanar en préstec la maleta Julia Donaldson que conté 14 títols.

Una selecció d'aquests treballs escolars s'exposarà al vestíbul del cinema Rambla de l'Art i s'atorgarà un premi per cada grup de classe. Finalment, la tercera part del viatge serà la projecció de "La revolta dels contes" oberta a l'alumnat i les seves famílies.

Contingut relacionat
Fitxer
FormFolder
Comparteix
Biblioteca Josep Salceda i Castells C/ Alfons I el Cast, 2 Cambrils - 43850 Tel. 977 363 495 bib@cambrils.org

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet