Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
escales.png
Esteu aquí: Inici / Biblioteca / Fons local / Eines d'interès / Enllaços

Anjub

L'Anjub, grup de recerca de cultura tradicional i popular de Cambrils, va néixer l'estiu de 1992 amb el propòsit d’estudiar i divulgar la cultura tradicional i popular de Cambrils. El resultat d’aquests estudis va ser la publicació de vuit Fulls divulgatius, que van dedicar al calendari festiu de la ciutat

Imatge del web AnjubA l’estiu de 1999 van canviar la seva línia de treball, intentant incrementar el ritme de publicació dels resultats de la recerca efectuada durant tots aquests anys, i van publicar un Quadern, on donaven cabuda els articles dels membres de l’entitat però també d’altres realitzats per persones que hi volien publicar les seves aportacions a l’estudi de la cultura popular i tradicional. Es van publicar 6 números, el darrer dels quals correspon al juny de 2003.

 

Es pot trobar informació relacionada amb festes, oficis, contalles, jocs, cançoner i elements festius de Cambrils. Tots els articles de les diferents publicacions, Fulls divulgatius i Quadern, són accessibles a través d’Internet, en el web:

Comparteix
Biblioteca Josep Salceda i Castells C/ Alfons I el Cast, 2 Cambrils - 43850 Tel. 977 363 495 bib@cambrils.org

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet