Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Biblioteca / Fons local / Eines d'interès

Recerca especialitzada

Alguns dels continguts dels següents enllaços són accessibles en línia
ARCA

És un portal d'accés obert que inclou publicacions periòdiques tancades que han estat representatives dins la cultura i la societat catalana. És un dipòsit cooperatiu de preservació digital impulsat per la Biblioteca de Catalunya amb el suport del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC).

Cerca sobre Cambrils a ARCA


Biblioteca Hemeroteca Municipal de Tarragona

La biblioteca, que s’ha especialitzat en matèries i autors locals, compta també amb una hemeroteca que conté un fons de diaris antics com: el Diario de TarragonaLa OpiniónLa Veu de Tarragona... alguns dels quals han estat digitalitzats i es poden consultar per Internet.

Enllaç a la premsa digitalitzada


Calaix

Calaix és el dipòsit digital dissenyat per emmagatzemar, preservar i facilitar l’accés a materials digitals (documents a text complet, imatges, planols,…) del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i està obert a la incorporació d’altres col·leccions digitals d’interès de l’administració de la Generalitat o d’altres institucions (revistes, monografies, fotografies, etc).

Cerca sobre Cambrils a Calaix


Hemeroteca de Caixa Tarragona

L’hemeroteca proporciona accés a diaris  i revistes, que comprenen des dels segles XVIII i XIX fins a l’època actual; bases de dades de legislació i de jurisprudència; una col·lecció de cartells electorals des de l’any 1976; i un servei d’assessorament tant per a investigadors com per a particulars, empreses o institucions.

 

Hemeroteca de Caixa Tarragona: cerca sobre Cambrils

Memòria Digital de Catalunya

Repositori cooperatiu des del que es poden consultar, en accés obert, col·leccions digitalitzades de revistes catalanes antigues, fotografies, mapes, cartells, ex-libris, etc. relacionats amb Catalunya. La principal finalitat de la MDC és augmentar la visibilitat i consulta del patrimoni català.

Cerca sobre Cambrils a Memòria Digital de Catalunya


RACO

RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert) és un repositori cooperatiu des del que es poden consultar, en accés obert, els articles a text complet de revistes científiques, culturals i erudites catalanes.

Cerca sobre Cambrils a RACO

Comparteix
Biblioteca Josep Salceda i Castells C/ Alfons I el Cast, 2 Cambrils - 43850 Tel. 977 363 495 bib@cambrils.org

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet