Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Documents d'avui, patrimoni d'ahir, memòria per a demà
Esteu aquí: Inici / Arxiu / Patrimoni cultural / Difusió del patrimoni cultural / Exposicions / La llum a les celebracions cambrilenques - Spiritus Lux

La llum a les celebracions cambrilenques - Spiritus Lux

Aquesta petita exposició recull en 8 pinzellades la presència de les il·luminacions a les celebracions religioses a Cambrils les darreres dècades

Hi veiem ciris, blandons, atxes i fanalets. A l'interior de les esglésies o pels carrers de la Vila i de la Platja. En mans dels assistents a les professons o envoltant les imatges. En celebracions familars, d'escola o col·lectives. Com a acompanyament discret o protagonitzant amb la seva llum les professons nocturnes.

Va ser creada per complementar l'exposició Spiritus Lux (produïda per l'Associació Antics Alumnes la Salle) en la itinerància que va fer a Cambrils entre l'1 de març i el 5 d'abril de 2013. Les imatges procedeixen dels fons de l'estudi Ortoneda Vernet, de Josep Maria Vidiella i de l'Ajuntament de Cambrils.

 

 

La versió virtual que us convidem a visitar ha estat creada i publicada amb motiu de la Setmana Internacional dels Arxius 2013. 

arxivat sota:
Arxiu Municipal de Cambrils Pl. Ajuntament, 4 43850 - Cambrils Tel. 977 79 45 79 - extensions 3061 i 3062

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet