Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Documents d'avui, patrimoni d'ahir, memòria per a demà
Esteu aquí: Inici / Arxiu / Patrimoni cultural / Difusió del patrimoni cultural / Exposicions / La Fira des de la mirada dels fotògrafs

La Fira des de la mirada dels fotògrafs

En aquesta petita exposició hi podeu veure una tria de fotografies realitzades entre les dècades de 1950 i 1970 a la Fira de Cambrils per l'estudi fotogràfic Ortoneda Vernet.

9354-7-C-101.jpgLa Fira és una fita dins del calendari anual dels cambrilencs. Des que va ser renovada l'any 1957, els organitzadors, les empreses, les institucions i els membres de les entitats han treballat per anar construint aquesta realitat que té dimensions comercials, institucionals, culturals, festives i esportives. Les fotografies ens ajuden a conèixer de quina manera tots aquests aspectes han anat canviant durant el darrer mig segle. Ens fan copsar l'ambient que s'ha respirat en cada època, l'estètica dels estands i dels ornaments, l'actitud dels visitants, l'alegria de les pubilles escollides. Són un enllaç directe a la vida de la Fira.

L'exposició La Fira des de la mirada dels fotògrafs. Fons Ortoneda Vernet es va produir per a l'estand institucional de l'Ajuntament de Cambrils a la Fira de 2012, i es va poder veure entre els dies 1 i 3 de juny.

La versió virtual que podeu descarregar-vos ara ha estat creada i publicada amb motiu de la Setmana Internacional dels Arxius 2013.

Contingut relacionat
Comparteix
arxivat sota:
Arxiu Municipal de Cambrils Pl. Ajuntament, 4 43850 - Cambrils Tel. 977 79 45 79 - extensions 3061 i 3062

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet