Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Documents d'avui, patrimoni d'ahir, memòria per a demà
Navegació << Tornar al menú
Esteu aquí: Inici / Arxiu / Patrimoni cultural / Difusió del patrimoni cultural / El document del mes / Plànol del pla d’usos i serveis de temporada a les platges del Prat d’en Forès i el Regueral (2000) - juliol 2014

Plànol del pla d’usos i serveis de temporada a les platges del Prat d’en Forès i el Regueral (2000) - juliol 2014

El document d'aquest mes de juliol ens parla d'hamaques, lloguer d'embarcacions i quioscs ubicats sobre la sorra. Els trobareu tots al Plànol del pla d’usos i serveis de temporada a les platges del Prat d’en Forès i el Regueral (2000)

En una població amb una activitat turística important, com per exemple, Cambrils, l’estiu porta a un ús intensiu de les platges.

Des de fa més de mig segle, tant els empresaris com l’Ajuntament ofereixen als banyistes un seguit de serveis -ombra, cadires, restauració, embarcacions, WC, socorrisme- que cal distribuir harmònicament sobre les diferents platges.

L’autorització de l’obertura d’aquestes instal·lacions, la seva superfície, ubicació i normes de funcionament pertoca a l’Ajuntament de Cambrils.

Us convidem a conèixer on es van instal·lar l’any 2000 els quioscs de begudes, tendals, lloguer d’embarcacions i altres instal·lacions a les platges del Prat d’en Forès i del Regueral, a través d’un dels plànols del Pla d’Usos i Serveis de les platges d’aquell any.

Arxiu Municipal de Cambrils Pl. Ajuntament, 4 43850 - Cambrils Tel. 977 79 45 79 - extensions 3061 i 3062

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet