Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Documents d'avui, patrimoni d'ahir, memòria per a demà
Esteu aquí: Inici / Arxiu / Patrimoni cultural / Difusió del patrimoni cultural

Difusió del patrimoni cultural

L'Arxiu Municipal és un dels serveis de l'Ajuntament de Cambrils que treballa per promoure el patrimoni cultural del municipi. Ofereix els documents que els investigadors i ciutadans necessiten consultar i els orienta en les recerques que fan. Divulga nous aspectes de la història i la realitat de Cambrils. Publica documents contextualitzats i comentats. Organitza activitats per divulgar el patrimoni històric i per donar a conèixer les recerques que realitzen els investigadors.

El document del mes

És un espai virtual que pretén donar a conèixer elements del patrimoni documental de Cambrils tot situant-los en el seu context arxivístic i històric. Cada mes hi trobareu un document dels fons de l’AMCAM, acompanyat d'un comentari que permeti situar-lo en el seu context històric i arxivístic.

El document del mes - Llegir Més

Cicles d'activitats

Una de les funcions de l'Arxiu Municipal de Cambrils és contribuir a la recerca i divulgació de diferents aspectes de la història de Cambrils. L'Arxiu Municipal de Cambrils treballa actualment en diverses línies de recerca, en col·laboració amb la resta de serveis que formen part de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils. Aquí podeu veure alguns dels resultats d'aquests treballs, que continuen oberts a noves aportacions.

Cicles d'activitats - Llegir Més

Formació

L'Arxiu Municipal de Cambrils organitza puntualment activitats de formació adreçades a diferents públics (infantil, adolescent, adult, especialitzat). A través de temes concrets (la recerca dels avantpassats, la relació de Cambrils amb els trens, com eren les escoles abans...), s'ensenya als usuaris les tècniques que poden utilitzar al seu nivell per obtenir informació dels documents.

Formació - Llegir Més

Exposicions

Al llarg dels anys, l'Arxiu Municipal de Cambrils ha produït diverses exposicions, sovint en col·laboració amb altres institucions. Aquí les podeu veure en format virtual.

Exposicions - Llegir Més

Publicacions

Publicacions on ha intervingut l'Arxiu Municipal de Cambrils

Publicacions - Llegir Més

Patrimoni col·lectiu

Escoles, oficis, carrers de Cambrils, entitats, festes, serveis, muralles, organització municipal, rierades, ajuda als pobres, barques... Us convidem a descobrir retalls de la història de Cambrils a partir dels documents

Patrimoni col·lectiu - Llegir Més

Rutes

Us proposem algunes rutes per reinterpretar espais de Cambrils a la llum de contextos històrics concrets

Rutes - Llegir Més

Els documents es publiquen

Aquí podeu veure algunes publicacions recents (premsa, edicions, pàgines web...) on apareixen documents dels fons de l'Arxiu Municipal de Cambrils

Els documents es publiquen - Llegir Més

Els documents sobre el terreny

Sabeu quins documents ens parlen d'un indret, un edifici, un carrer o un camí de Cambrils? Us convidem a conèixer els documents sobre el terreny

Els documents sobre el terreny - Llegir Més

Comparteix
Arxiu Municipal de Cambrils Pl. Ajuntament, 4 43850 - Cambrils Tel. 977 79 45 79 - extensions 3061 i 3062

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet