Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils

Bicicleta

 

Dipòsit Municipal de Cambrils

APARCAM gestiona el dipòsit municipal de bicicletes, sostretes, abandonades i retirades per la Policia Local de Cambrils.

Per poder recuperar les bicicletes que hi ha al dipòsit i un cop reconeguda en el llistat, ha de demostrar la seva propietat amb la documentació que ho acrediti (resguard de la denúncia, núm. de bastidor, factures, fotografies,...) i dirigir-se a les oficines d'APARCAM en horari d'oficina (de dilluns a divendres de 8h a 15h) i sol·licitar la seva recuperació. Cal portar:

  • Document d'identitat.
  • Documents que acreditin la titularitat.

 

>> Bicicletes que actualment estan al dipòsit municipal de bicicletes

 

Carril Bicicleta de Cambrils

Cambrils compta amb més de 23 Km. de carril bici que voregen la costa de punta a punta del municipi a més d'unir la vila amb la platja vorejant la riera d'Alforja. També uneix el barri de Vilafortuny amb el centre de la vila a través del vial de Cavet.

Red de Ciudades por la Bicicleta

Cambrils s'ha unit, des del passat mes de març de 2015, a Red de Ciudades por la Bicicleta que és una associació  que té per objectiu la generació d'una dinàmica entre les ciutats espanyoles amb la finalitat de fer més segura i desenvolupar la circulació dels ciclistes, especialment en el medi urbà.

- Registra la teva bicicleta

- Díptic informatiu

Centres validadors: APARCAM,  Gabi Bike, Mariné Bicicletes, Rodabike Cambrils

 

l_observatorio_bici_publica

>> Mapa del carril bici

Comparteix
Aparcaments i Mobilitat de Cambrils. APARCAM, SLM Av. del Sol, 67 - 43850 Cambrils - Tarragona T. 977 364 087 - aparcam@aparcam.cat www.aparcam.cat

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet