Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
Parcs
Les platges a Cambrils
Turisme esportiu a Cambrils
Esteu aquí: Inici / Turisme / Vacances / Platges / Qualitat Aigues de Bany

Qualitat Aigues de Bany

La qualitat de l'aigua de les platges cambrilenques es controlen regularment, durant les temporades de bany, mitjançant nombrosos punts de mostreig al llarg de tot el litoral. Aquestos son els pictogrames utilitzats internacionalment i per l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).

Anàlisis regulars de les aigües de bany

Des de l'Agència Catalana de l'Aigua, regularment durant la temporada de bany, recullen mostres d'aigua de tots els punts de mostreig existents a les platges de Cambrils. Amb aquestes mostres analitzen els diferents tipus de bacteris i els factors físics i químics que puguin trobar-se a l'aigua del mar.

Per tenir coneixement de la qualitat de l'aigua de bany, els resultats d'aquests anàlisis es mostren en els cartells d'informació general de les platges i també estan a la disposició de l'usuari als centres de salvament i socorrisme.

Resultats analítics de l'aigua de bany

Es poden consultar tots els resultats dels mostrejos que es van realitzant a l'aigua de bany, durant la temporada de bany, a totes les platges del municipi, a Resultats Analítiques ACA o també mitjançant el web de l'ACA:  http://acanet.gencat.cat/scripts/platges/menu.asp

Característiques Físiques i Geomorfològiques de les zones de bany

També es pot conèixer el perfil de la zona de bany costanera per platges, mitjançant els informes elaborats per l'ACA, en els quals s'indiquen les característiques Físiques i Geomorfològiques de les 9 platges que conformen el litoral de Cambrils, clicant damunt de cada platja accedireu a la seva fitxa:

 

Informe dels Resultats Temporada de Bany 2017

Mitjançant aquest Informe dels Resultats de la Temporada de Bany 2017, elaborat per l'ACA, es pot accedir als següents resultats:

1.Tasques de control i informació a les zones de bany

2. Precipitacions durant l’estiu 2017

3. Tasques de gestió de la qualitat de les aigües

4. Control de proliferacions de fitoplàncton

5. Resultats de les classificacions a les zones de bany 6. Participació a la Xarxa Telemàtica

7. Informe meduses del ICM-CSIC

 

Fenòmens Naturals a les Platges

L'Agència Catalana ha elaborat uns dossiers informatius sobre els diferents fenòmens naturals que podem trobar a les platges com poden ser les escumes vegetals, el mucílags o les diferents restes naturals marines que es dipositen a les platges.  Si vols saber perquè es es generen aquests processos i el seu origen accedeix als informes amb els enllaços que et facilitem a continuació:

CLICA AQUÍ PER INFORMACIÓ SOBRE ESCUMES i MUCÍLAGS MARINS

 

CLICA AQUÍ PER INFORMACIÓ SOBRE RESTES VEGETALS MARINS

Comparteix
Patronat de Turisme de Cambrils Passeig de les Palmeres, 1 43850 Cambrils Tel. 977 79 23 07 Fax. 977 79 26 25

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet