Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
Parcs
Les platges a Cambrils
Turisme esportiu a Cambrils
Esteu aquí: Inici / Turisme / Vacances / Gastronomia / Receptes de Cambrils / Fideus Rossos de Cambrils

Fideus Rossos de Cambrils

Ingredients:
  • 300 gr. de fideus del Núm. 2
  • Oli verge d’oliva
  • 5 grans d’all amb pell
  • 2 cullerades soperes de picada

 

Ingredients i preparació del fumet :

  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1 pastanaga
  • 1 nyora.
  • 150 cl d’oli d’oliva verge
  • 200 gr. de crancs
  • 200 gr. de galeres
  • 500 gr. de morralla
  • 1 bon tall de congre
  • 2 litres d’aigua

 

En una olla poseu l’oli i les verdures netes i tallades i sofregir-ho juntament amb els crancs i les galeres. A continuació, afegiu-hi la morralla i, finalment, l’aigua. Deixeu-ho coure tot a foc lent durant una hora. Passeu-ho pel colador xinès, i reserveu-ne el fumet.

 

Preparació dels fideus:

Poseu una paella o una cassola al foc, amb l’oli, els alls i els fideus, i rossegeu-los fins obtenir el to de color desitjat. Afegiu-hi la picada i el fumet fins ofegar-los i deixeu que el fumet es redueixi fins que els fideus quedin secs.

Si es desitja, aquest plat es pot acompanyar amb un bon allioli.

Comparteix
Patronat de Turisme de Cambrils Passeig de les Palmeres, 1 43850 Cambrils Tel. 977 79 23 07 Fax. 977 79 26 25

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet