Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
Parcs
Les platges a Cambrils
Turisme esportiu a Cambrils
Esteu aquí: Inici / Turisme-2 / Vacances / Pesca i Turisme

Pesca i Turisme

Activitat per apropar la pesca als visitants de Cambrils i donar a conèixer un ofici ric d'experiències i sabers immaterials transmesos de generació en generació.

Dues experiències marineres, úniques i pioneres en tota la Península, on es pot gaudir al màxim del Mar Mediterrani.

Aquells de vosaltres que sempre hagueu volgut experimentar l'ofici de pescador, ja teniu una activitat que us portarà a compartir tota un jornada de pesca a bord d'una autèntica barca, des de que surt de port al matí fins que arriba a la tarda.

El PESCA TURISME és una activitat en la que podràs conèixer de primera mà la feina dels pescadors i veure com trastejen a bordo d’una embarcación de pesca. L’embarcament és a les 7 del matí des del moll i s’ arriba a les 17h al port.

Els visitants passaran tota una jornada de pesca professional al costat dels pescadors més experts compartint els seu dia a dia. Ocasió única per viure les sensacions d'una dura jornada pesquera, assaborir un ranxo mariner a bord amb la resta de mariners, estar a primera línea en calar i aixecar la xarxa i finalitzat amb la tria i desembarcament de les captures. Si els vols ajudar a pescar, podràs fer-ho!

Tota una autèntica experiència que no us podeu perdre.

Per gaudir d'aquesta experiència novedosa, contacteu amb:

 

El TURISME PESQUER és una opció més relaxada que el pesca turisme ja que a l’hora convinguda es surt del port de Cambrils, en una embarcació d’esbarjo i es navega fins on els pescadors treballen amb les seves barques d’arrossegament. Des d’allà, els explicaran les diferents arts de pesca i la riquesa del Mar Mediterrani. Seguidament els portaran a un restaurant vora el mar per degustar les delícies marineres dels restaurants cambrilencs com, per exemple, el “ranxo mariner”.

Per poder realitzar aquesta activitat, contacteu amb:

Comparteix
Patronat de Turisme de Cambrils Passeig de les Palmeres, 1 43850 Cambrils Tel. 977 79 23 07 Fax. 977 79 26 25

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet