Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
Parcs
Les platges a Cambrils
Turisme esportiu a Cambrils
Esteu aquí: Inici / Turisme-2 / Vacances / Turisme esportiu

Turisme esportiu

Aquí pots trobar tota la informació necessària per a gaudir de l'esport a Cambrils i per organitzar un esdeveniment esportiu a Cambrils. El municipi està certificat com a Destinació de Turisme Esportiu, un segell de qualitat que fa destacar a Cambrils pels seus serveis i recursos d'alta qualitat, adients per la modalitat de turisme de pràctica esportiva.

Destinació certificada en Turisme Esportiu

Cambrils ha aconseguit el segell de qualitat que atorga la Generalitat de Catalunya com a Destinació de Turisme Esportiu, donat que Cambrils destaca per l'especialització de l'oferta esportiva, turística i comercial, adient pels qui opten per una modalitat de turisme d'estades per practicar l’esport en equip o amb un grup.

Destinació certificada en Turisme Esportiu - Llegir Més

Cicloturisme

Cambrils és una destinació especialitzada en cicloturisme, el que garanteix uns serveis especialment adaptats a les necessitats dels grups de ciclistes que volen gaudir d'aquesta pràctica esportiva en grup. Algunes de les avantatges de les que gaudeixen aquests grups són trobar allotjaments que faciliten l'aparcament per les bicicletes, taller per les bicicletes, espais per la neteja de les bicicletes, també menús específics per esportistes, flexibilitat horària de servei d'àpats, entre molts altres serveis. Però, a més, el nostre territori assegura varietat d' itineraris per adaptar-se a tots els nivells, als amateurs i als més professionals, paisatges memorables i un clima envejable tot l'any.

Cicloturisme - Llegir Més

Àrea d'esports

Enllaç al Institut Municipal d'Esports de Cambrils (IMEC)

Àrea d'esports - Llegir Més

Comparteix
Patronat de Turisme de Cambrils Passeig de les Palmeres, 1 43850 Cambrils Tel. 977 79 23 07 Fax. 977 79 26 25

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet