Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
PLATJA
PLATJA ESPIGO
PLATJA.jpg
PLATJA14.jpg
PLATJA13.jpg
PLATJA12.jpg
PLATJA9.jpg
PLATJA8.jpg
PLATJA7.jpg
PLATJA6.jpg
PLATJA4.jpg
PLATJA.jp.jpg
PLATJA1.jpg
PLATJAW.jpg
PLATJASS.jpg
PLATJASE.jpg
PLATJAS.jpg
PLATJAR.jpg
PLATJAF.jpg
PLATJAAS.jpg
PLATJA_V.jpg
PLATJA_ES.jpg
PLATJA_A.jpg
Esteu aquí: Inici / PLATGES DE CAMBRILS / Fitxers / Documents / Les platges de Cambrils

Les platges de Cambrils

Cambrils disposa de 9 platges de primera qualitat.

 

És un dels nostres millors i més valorats atractius. Cambrils esten les seves platges al llarg de 9 km de sorra fina i daurada, platges on pots gaudir del meravellós clima mediterrani.

Unes platges amb una qualitat immillorable, com ho demostren les banderes blaves concedides per la Unió Europea, i d'una suau orografia que les fan molt segures per als més petits.

A més, paral·lel a les nostres platges hi ha el Passeig Marítim, on es pot gaudir, a peu o amb bicicleta de la tranquil·litat i el paisatge del litoral cambrilenc.

En els planols de les platges és donen els serves que s'hi ofereixen, la llegenda dels serveis de temporada els podràs visualitzar clicant AQUÍ També trobaràs els codis de conducta clicant AQUÍ.

Les 9 platges de Cambrils són:

 

L'ARDIACA

La platja més meridional de Cambrils, l'excepcional Platja de l'Ardiaca, de 1855 metres de longitud. protegida per espigons de pedra que fan que les aigües siguin  tranquil·les, perfectes per gaudir en companya. Els serveis  de temporada que proporciona la platja són Cadira de Vigilància SOS, Rampa d’accés per persones amb mobilitat reduïda, Papereres de reciclatge, Dutxes i rentapeus, Sanitaris, Tendals, Gandules, Guinguetes, Canal d’entrada i sortida embarcacions, Esports Nàutics, Abalisament, Elements Informatius, Zones d’esbarjo, Camp de vòlei, Passeig Marítim, Policia Costanera, Carril Bici, Passeres a la sorra, Oasis amb jocs infantils, Pesca amb canya nocturna. La platja es troba ubicada entre la Riera de Riudecanyes i el Torrent d'en Gener. Sí cliques directament en la imatge trobaràs on es.


LA LLOSA

La Platja de la Llosa de 1996 metres de longitud,  està formada per  badies protegides per espigons que fan que les aigües siguin tranquil·les. Els serveis de temporada que proporciona la platja són Aparcaments, Aparcaments reservats per a persones amb mobilitat reduïda, Caseta de Salvament, Cadires de Vigilància SOS, Rampa d’accés per a persones amb mobilitat reduida, Zona d’ombra accessible, Bany Assistit amb Cadira Amfíbia per a persones amb mobilitat reduïda, Dutxa adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, Papereres, Papereres de reciclatge, Dutxes i rentapeus, Sanitaris accessibles, Tendals, Gandules, Guinguetes, Canals d’entrada i sortida embarcacions, Abalisament, Elements Informatius, Camps de Vòlei, Escola Nàutica, Esports Nàutics, Policia Costanera, Carril Bici, Passeres a la sorra, Oasis amb jocs infantils, Passeig Marítim, Pesca amb canya nocturna . Sí cliques directament en la imatge trobaràs on es.


HORTA DE STA. MARIA

Aquesta platja  te 377 metres de longitud, fa de porta a la urbanització la Llosa.Es pot passejar tranquil·lament pel seu extens passeig i fins i tot fer esport utilitzant el seu carril bici. Els serveis de temporada que proporciona la platja són Aparcaments, Cadira de Vigilància SOS, Rampa d’accés per persones amb mobilitat reduïda, Papereres de reciclatge, Dutxes, Sanitaris, Tendals, Gandules, Guingueta, Abalisament,Elements Informatius, Policia Costanera, Carril Bici, Zona delimitada per a gossos, Llits Elàstics, Passeres a la sorra, Camps de Vòlei, Passeig Marítim, Pesca amb canya nocturna. Sí cliques directament en la imatge trobaràs on es.


LA RIERA

La Platja de la Riera té 262 mestres de longitud, és una platja de sorra daurada gruixuda i amb aigües tranquil·les i situada en àrea urbana. Al passeig de les palmeres hi ha cistelles on poder jugar a basquet. A més , a l'estiu es realitzen  esdeveniments musicals i esportius. Els serveis de temporada que proporciona la platja són Aparcaments, Cadira de Vigilància SOS, Rampa d’accés per persones amb mobilitat reduïda, Papereres, Dutxes, Sanitaris, Elements Informatius, Carril Bici, Zona delimitada per a gossos, Passeig Marítim. Sí cliques directament en la imatge trobaràs on es.


PRAT D'EN FORÉS-REGUERAL

La platja del Regueral  té 937 metres de longitud  de sorra daurada i fina, amb aigües tranquil·les i situada en àrea urbana. En l'època estival s'intal·la en l'aigua plataformes aquàtiques per poder disfrutar. Els serveis de temporada que proporciona la platja són Aparcament, Aparcaments reservats per a persones amb mobilitat reduïda, Caseta de Salvament, Torres de Vigilància SOS, Rampa i passeres d’accés per persones amb mobilitat reduïda, Zona d’ombra adaptada, Bany Assistit amb Cadira Amfíbia per a persones amb mobilitat reduïda, Dutxa per a persones amb mobilitat reduïda, Papereres de reciclatge, Dutxes i rentapeus, Sanitaris accessibles, Tendals, Gandules, Guinguetes, Canal d’entrada i sortida embarcacions, Abalisament, Elements Informatius, Zona d’esbarjo, Camps d’Esports (Fútbol i Vòlei), Parc Aquàtic, Plataforma Aquàtica, Escola Nàutica, Esports Nàutics, Llits elàstics, Policia Costanera, Carril Bici, Passeres a la sorra, Oasis amb jocs infantils, Passeig Marítim, Pesca amb canya nocturna. Sí cliques directament en la imatge trobaràs on es.


CAVET

La Platja del Cavet és una platja té 574 metres de longitud  de sorra daurada  amb aigües tranquil·les i situada en zona urbana. Els serveis de temporada que proporciona la platja són Aparcaments, Caseta de Salvament, Cadira de Vigilància SOS, Rampa d’accés per persones amb mobilitat reduïda, Papereres de reciclatge, Dutxes i rentapeus, Sanitaris accessibles, Tendals, Gandules, Guingueta, Elements Informatius, Escola Nàutica, Esports Nàutics, Ludoteca, Canal de Natació en Aigües Obertes, Policia Costanera, Canal d’entrada i sortida d’embarcacions, Abalisament, Carril Bici, Passeres a la sorra, Passeig Marítim, Pesca amb canya nocturna . Sí cliques directament en la imatge trobaràs on es.


ESQUIROL

La platja de l'Esquirol té 656 metres de longitud, és una platja de sorra daurada i fina, amb aigües tranquil·les i situada en àrea iurbana. Està situada entre la platja de Vilafortuny i la del Regueral. Els serveis de temporada que proporciona la platja són Aparcament, Cadires de Vigilància SOS, Rampes d’accés per persones amb mobilitat reduïda, Papereres de reciclatge, Dutxes i rentapeus, Sanitaris, Tendals, Gandules, Guinguetes, Canal d’entrada i sortida embarcacions, Abalisament, Elements Informatius, Esports Nàutics, Escola Nàutica, Passeres a la sorra, Carril Bici, Policia Costanera, Passeig Marítim, Pesca amb canya nocturna . Sí cliques directament en la imatge trobaràs on es.


VILAFORTUNY

La Platja de Vilafortuny és una platja que té 1762 metres de longitud de sorra daurada i fina, amb aigües tranquil·les i situada en una àrea urbana. Està annexa  a la platja de l'Esquirol i la platja de Cap de St Pere . Els serveis de temporada que proporciona la platja són Aparcaments,Aparcaments reservats per a persones amb mobilitat reduïda, Caseta Salvament SOS, Cadires  de Vigilància SOS, Rampes i  passeres d’accés per a persones amb mobilitat reduïda, Papereres de reciclatge, Dutxes i rentapeus, Sanitaris accessibles, Tendals, Gandules, Guinguetes, Canals d’entrada i sortida embarcacions, Abalisament, Elements Informatius, Zona d’esbarjo, Oasis amb jocs infantils, Passeres a la sorra, Esports Nàutics, Carril Bici, Camps Vòlei, Plataforma Aquàtica, Policia Costanera, Llits Elàstics, Passeig Marítim, Pesca amb canya nocturna, Zona d’ombra accessible, Bany Assistit amb Cadira Amfíbia per a persones amb mobilitat reduïda, Dutxa adaptada per a persones amb mobilitat reduïda . Sí cliques directament en la imatge trobaràs on es.


CAP DE ST. PERE

La platja Cap de Sant Pere  té 789 metres de longitud, és una platja de sorra daurada i fina, amb aigües tranquil·les i situada en àrea urbana. Esta situada a llevant de Cambrils. Els serveis de temporada que proporciona la platja són Aparcaments, Cadira de Vigilància SOS, Rampes d’accés per a persones amb mobilitat reduïda, Papereres de reciclatge, Dutxes i rentapeus, Sanitaris, Tendals, Gandules, Guinguetes, Elements Informatius, Carril Bici, Policia Costanera, Passeres a la sorra, Canals d’entrada i sortida d’embarcacions, Escola Nàutica, Esports Nàutics, Abalisament, Passeig Marítim, Pesca amb canya nocturna. Sí cliques directament en la imatge trobaràs on es.

 


 

Comparteix
arxivat sota: , ,

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet