Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils

REGIDORIA DE TURISME

DEPARTAMENT DE PLATGES

CAMBRILS esten les seves platges al llarg de 9 km de sorra fina i daurada. Platges amb suaus pendents d’entrada al mar, aigües tranquil·les, servei de prevenció de vigilancia fa mes segures per anar amb els mes petits de casa i que puguin gaudir, i realitzar activitats   "La mar de salades".  Unes platges amb una qualitat  immillorable, com ho demostra el fet que  cada any són guardonades amb varis distintius de  Bandera Blava.

No només es valora la qualitat de l’aigua,  si no també els altres serveis que s’hi ofereixen com són l'atenció especialitzada a les persones amb mobilitat reduïda,Papereres de reciclatge, Dutxes i rentapeus, Sanitaris, Tendals, Gandules, Guinguetes, Canal d’entrada i sortida embarcacions, Esports Nàutics, Abalisament,Elements Informatius, Camp de vòlei, Passeig Marítim, Policia Costanera,Carril Bici,  Oasis amb jocs infantils, Pesca amb canya nocturna i la Ludoteca aquí a Cambrils hi destaca, fins i tot hi trobareu una platja on els gossos hi són benvinguts!.

També podem trobar diferents zones naturals d'interès mediambiental, als quals convidem a conèixer i a protegir.  A  més, paral·lel a les nostres platges hi ha el Passeig Marítim, on es pot gaudir, a peu o amb bicicleta, de la tranquil·litat i el paisatge del litoral cambrilenc.

 

OFICINA

L'horari d'atenció al públic és de Dilluns a Divendres de 8 fins a les 14 hores.


Podeu contactar amb nosaltres a:

Departament de Turisme Platges

Plaça de l'Ajuntament, 4

43850 Cambrils

Tel 977 79 45 79 - platges@cambrils.org

RSS

Notícies

Les banderes blaves ja onejen a les platges de cambrils
Les quatre banderes blaves ja onegen a les platges cambrilenques. Les platges de La Llosa- L’Ardiaca, Vilafortuny – l’Esquirol, Cavet i Prat d’en Forés-Regueral han revalidat aquest segell de qualitat de l’associació internacional Foundation for Environmental Education (FEE). També manté el distintiu el port esportiu del Club Nàutic.
Benvinguda a la platja per a gossos a Cambrils
Cambrils té oberta la seva platja per a gossos. A partir d'aquest estiu, és possible de banyar-te juntament amb el teu gos al mar i gaudir del sol a la platja, i tot això a sol, a un pas del centre de Cambrils, el Passeig i guinguetes al teu costat. Des d'aquest estiu l'ajuntament de Cambrils ha habilitat la platja de la Riera d'Alforja per a ús ...
[+] veure totes les notícies

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet