Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Servei d'orientació educatiu i professional - SOEP
Formació municipal
Centre de formació l'Estudi
Esteu aquí: Inici / Ocupació / FEM OCUPACIÓ PER A JOVES

FEM OCUPACIÓ PER A JOVES

Programa FEM OCUPACIÓ PER A JOVES subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social per afavorir la inserció laboral de joves d’entre 18 a 29 anys, en situació d’atur.
Data de publicació: 09/03/2018
Temàtica: Ocupació

femocupjoves

L'Ajuntament de Cambrils ofereix el programa FEM OCUPACIÓ PER A JOVES subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu per afavorir la inserció laboral de joves d’entre 18 a 29 anys, en situació d’atur.

Aquest programa pretén desenvolupar actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de joves d’entre 18 a 29 anys, en situació d’atur, amb manca de qualificació especialitzada, que disposin del graduat en ESO o del batxillerat o d'un Cicle Formatiu de Grau Mig, i prioritàriament amb experiència professional. Perquè els beneficiaris puguin participar al programa han d’estar inscrits a l’oficina de treball com a demandants d’ocupació.

Els participants rebran experiència professional mitjançant contracte laboral; una formació preferentment específica al lloc de treball i un acompanyament i tutorització de la formació i acompanyament en la contractació. Per altra banda, les empreses interessades en contractar aquests joves rebran interessants ajuts per a la contractació.

Contacte: Tel. 977 30 74 01 ext. 2621 (Begoña Caro - Conxi Garcia)

bcaro@cambrils.org - cgarcia@cambrils.org

Comparteix
Àrea d'Ocupació Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 307 401 F. 977 794 572

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet