Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Servei d'orientació educatiu i professional - SOEP
Formació municipal
Centre de formació l'Estudi
Esteu aquí: Inici / Ocupació / Feina / Treballa al sector hoteler: Job In / Empreses sector hoteler

Empreses sector hoteler

Les empreses del sector hoteler que facin la cerca de personal mitjançant el servei de la Borsa de Treball Municipal podran comptar amb una preselecció de candidats que tingui en compte les habilitats professionals, actituds i aspiracions laborals dels aspirants.

El Job In permet millorar els processos de preselecció que s’han utilitzat de forma tradicional, i que consisteix en un sistema obert dirigit al personal que busca feina en el sector de l’hostaleria i Turisme i que consta d’una sèrie de preguntes relacionades amb les habilitats professionals dels aspirants, les seves actituds i aspiracions laborals.

En funció de les respostes obtingudes, el programa calcula en quin lloc de treball encaixaria millor per cada perfil.

Job In és la primera eina d’aquestes característiques amb què el sector hoteler pot comptar per gestionar els recursos humans de què disposa i per tant, un valor afegit per a qualsevol usuari que disposi del codi del Job In.

Les empreses del sector hoteler que facin la cerca de personal mitjançant el servei de la Borsa de Treball Municipal podran comptar amb una preselecció de candidats que tingui en compte les habilitats professionals, actituds i aspiracions laborals dels aspirants.

Per introduir una oferta laboral mitjançant el nostre servei ho podeu fer emplenant el següent document i fer-lo arribar mitjançant correu electrònic a: BTM@cambrils.cat

Tel. Contacte de la BTM: 977 30 74 01 ext. 3

 

logos

Comparteix
arxivat sota: ,
Àrea d'Ocupació Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 307 401 F. 977 794 572

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet