Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Servei d'orientació educatiu i professional - SOEP
Formació municipal
Centre de formació l'Estudi
Esteu aquí: Inici / Ocupació / Feina / Borsa de treball municipal / Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

 

Sí. Aquest és un servei per a persones que busquen feina o que volen millorar la que tenen. El que és important és tenir clar el tipus de feina que busqueu, la disponibilitat que teniu, etc.

 

 

Si. Tot i que el servei està adreçat als residents de Cambrils que busquen feina, també dóna l’oportunitat als no residents a Cambrils d'introduir el seu currículum per a que la seva sol·licitud sigui tinguda en compte.

En aquest cas, els no residents de Cambrils només podran optar a les cerques de personal en que no es trobin suficients usuaris de Cambrils adients al perfil demandat per l'empresari, sense poder consultar les ofertes vigents.

Els no residents a Cambrils només podran fer la inscripció i actualització de forma on-line.

Només les persones empadronades a Cambrils o amb 2ª residència podran adreçar-se a les oficines de la Borsa de Treball per fer l'entrevista presencial, actualitzacions o realitzar alguna gestió o consulta.  Serà obligatòri estar inclòs a la Carpeta Ciutadana de Cambrils.

 

  Les empreses de fora de Cambrils també poden utilitzar el servei?

 

Si. El servei de Borsa de Treball de Cambrils està obert a totes les empreses independentment de quina sigui la seva ubicació o la localitat del lloc de  treball a cobrir.

Tots els treballadors inscrits al nostre servei tenen marcat a la seva fitxa-CV quina és la seva disponibilitat geogràfica.

 

 

No. Només s’ha de demanar cita per la primera entrevista d’inscripció al servei. Si vostè ja es va inscriure amb anterioritat no cal tornar a demanar cita, pot renovar o modificar a la seva fitxa-CV de la BTM:

- mitjançant el servei on-line de la BTM

- per correu electrònic: BTM@cambrils.cat (només residents a Cambrils)

- per telèfon: 977 30 74 01 (només residents a Cambrils)

- presencialment: De Dl a Dj de 10 a 13.30h a Av. Horta de Santa Maria, 14, 4t. (només residents a Cambrils)

Si no està segur d’haver fet l’entrevista d’inscripció al servei o la va fer fa molts anys, el més convenient seria trucar per telèfon i comprovarem si encara està apuntat, d’aquesta manera sabrem si és necessari o no que vingui presencialment a fer la renovació, o si cal donar-li cita per realitzar l’entrevista.

 

 

Només les persones amb residència a Cambrils poden demanar cita per l'entrevista presencial d'inscripció al servei.

Formes de demanar cita:

 • Enviant el formulari Demana cita BTM
 • Per telèfon: 010 / 977 794 579 / 977 30 74 01
 • Presencialment a qualsevol OAC de Cambrils
 • Per correu electrònic: BTM@cambrils.cat

També us podeu inscriure al servei de la Borsa on-line sense demanar cita, tot i que aconsellem als residents de Cambrils que s'inscriguin mitjançant entrevista presencial per tenir la seva fitxa CV el més completa i correctament emplenada i poder rebre orientació del personal de la Borsa i d'aquesta forma augmentar les opcions de ser trucats per empreses.

Els no residents a Cambrils només tenen l'opció de fer la inscripció on-line.

 

  He de portar alguna documentació a l’entrevista?

 

El dia de l'entrevista s'ha d'aportar la següent documentació:

 1. Currículum vitae amb foto recent
 2. Original i fotocòpia del DNI o NIE
 3. Original i fotocòpies de titulacions acadèmiques
 4. Sol·licitud de demanda d'ocupació al SOC (si es troba en situació d'aturat)
 5. Original i còpia del certificat (ICASS) (en cas de tenir una discapacitat igual o superior al 33%)

 

  Una vegada inscrit a la Borsa és necessari renovar?

 

Si, tots els usuaris han de posar-se en contacte amb la borsa cada 3 mesos com a màxim per mantenir el seu currículum activat i continuar rebent ofertes de treball.

També és obligatori contactar amb el servei de la BTM immediatament:

 1. Quan variï la situació laboral
 2. Quan es modifiqui alguna dada important del CV

La informació que es dóna a la Borsa és sempre modificable, per tant l'usuari d'aquesta, pot modificar les seves dades totes les vegades que vulgui sense necessitat de concertar cita.

 

 

No. Mentres que la Borsa de Treball és un servei d’intermediació laboral que envia als seus usuaris a les ofertes que coincideixen amb el perfil sol·licitat. El club de feina és un espai on podràs trobar els recursos necessaris per fer recerca activa de feina: ordinadors amb connexió a Internet, premsa especialitzada, telèfon, impressora, etc.)

 

 

No. L’Oficina de Treball pertany al SOC que és un organisme autònom de caràcter administratiu, adscrit al Departament de Treball. La Borsa de Treball és un servei municipal ofert per l’Ajuntament de Cambrils.

 

 

No. El programa IPI (Itineraris Personals d´Inserció) és un programa subvencionat pel Fons Social Europeu amb coordinació amb el Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya. La font de derivació dels usuaris/àries es realitza a través de les Oficines del Servei d´Ocupació de Catalunya.

 

 

No. Només estàs inscrit a la Borsa de Treball si has realitzat una entrevista presencial amb la Borsa de Treball o t’has inscrit al servei on-line de la BTM.

Comparteix
Àrea d'Ocupació Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 307 401 F. 977 794 572

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet