Ajuntament de Cambrils
Centre de formació l'Estudi
Centre de formació l'Estudi
Ens trobareu a Av. Horta Sta. Maria, 14 de Cambrils

Ajuntament de Cambrils

Ocupació

Ocupació

Les polítiques actives d'ocupació són un conjunt de programes i mesures d’orientació, ocupació i formació que tenen per objectiu millorar les possibilitats d’accés al treball dels desocupats en el mercat laboral, per compte propi o aliè, i l’adaptació de la formació i requalificació per a l’ocupació dels treballadors, així com aquelles altres destinades a fomentar l’esperit empresarial i l’economia social.

RSS

Notícies

Borsa de treball a Valls per ocupar 270 persones del món de la construcció
Demanda ocupació 27/02/2015
L’Ajuntament de Valls obrirà en breu una borsa específica de treball per donar ocupació a 270 persones del món de la construcció per dur a terme les properes obres públiques. S'haurà d'estar empadronat a Valls, estar aturat i tenir, com a mínim, un any d'experiència.
Guía para que las empresas reciban la ayuda a contratos fijos
Demanda ocupació 26/02/2015
El president del Govern, Mariano Rajoy, ha anunciat la nova ajuda a la contractació indefinida, que deixarà exempts de cotització per contingències comuns els primers 500 euros del salari del treballador contractat. El Govern preveu aprovar aquesta rebaixa de forma immediata per a la seva publicació al BOE i posada en marxa.
[+] veure totes les notícies

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet
Àrea d'Ocupació Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 307 401 F. 977 794 572
Ajuntament de Cambrils