Ajuntament de Cambrils
Centre de formació l'Estudi
Centre de formació l'Estudi
Ens trobareu a Av. Horta Sta. Maria, 14 de Cambrils

Ajuntament de Cambrils

Ocupació

Ocupació

Les polítiques actives d'ocupació són un conjunt de programes i mesures d’orientació, ocupació i formació que tenen per objectiu millorar les possibilitats d’accés al treball dels desocupats en el mercat laboral, per compte propi o aliè, i l’adaptació de la formació i requalificació per a l’ocupació dels treballadors, així com aquelles altres destinades a fomentar l’esperit empresarial i l’economia social.

RSS

Notícies

Autónomos crean 100.000 empleos y el Gobierno se lo agradece
La ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fàtima Bàñez, ha reconegut i agraït públicament la importància dels autònoms i emprenedors en la generació de llocs de treball a Espanya i la contribució a la recuperació econòmica del país. Més de 400.000 treballadors autònoms han donat treball a més de 770.000 assalariats
Jóvenes sobradamente preparados?
Demanda ocupació 26/03/2015
Durant la pròxima dècada, les oportunitats d'ocupació pels joves milloraran, però les demandes de les empreses es concentraran en ocupacions que exigiran molts anys d'estudi i altes competències professionals efectives. Només qui les posseeixin competiran pels llocs als que també optaran treballadors de l'exterior.
[+] veure totes les notícies

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet
Àrea d'Ocupació Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 307 401 F. 977 794 572
Ajuntament de Cambrils