Ajuntament de Cambrils
Centre de formació l'Estudi
Centre de formació l'Estudi
Ens trobareu a Av. Horta Sta. Maria, 14 de Cambrils

Ajuntament de Cambrils

Ocupació

Ocupació

Les polítiques actives d'ocupació són un conjunt de programes i mesures d’orientació, ocupació i formació que tenen per objectiu millorar les possibilitats d’accés al treball dels desocupats en el mercat laboral, per compte propi o aliè, i l’adaptació de la formació i requalificació per a l’ocupació dels treballadors, així com aquelles altres destinades a fomentar l’esperit empresarial i l’economia social.

RSS

Notícies

Empleo y discapacidad: ¡Sí, se puede!
Demanda ocupació 29/05/2015
En els moments de crisi s'accentuen les dificultats de certs sectors de la població que, per una causa o una altra, tenen més complicat accedir a un lloc de treball: falta de titulació adequada, baixa qualificació, edat avançada o discapacitats. L'article aporta consells i recursos per un dels grups de desocupats que té més dificultats per a ...
Lo que se ahorra una empresa al hacer un contrato en prácticas
Demanda ocupació 29/05/2015
Quan una empresa fa un contracte a una persona en pràctiques, poden beneficiar-se d'unes bonificacions sempre que es compleixin una sèrie de requisits. A l'article es desgranen els requisits del treballador i les característiques del contracte a realitzar.
[+] veure totes les notícies

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet
Àrea d'Ocupació Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 307 401 F. 977 794 572
Ajuntament de Cambrils