Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Joventut Cambrils / Noticies

Notícies

L’Ajuntament de Cambrils programa cursos i tallers per facilitar l’accés al coneixement i el desenvolupament professional i personal

La Guia Formativa 2018-2019 ja es pot trobar als edificis municipals i també es pot consultar online. Els Departaments d’Ensenyament i Polítiques Actives d’Ocupació, Cultura i Joventut han tornat a sumar esforços per oferir un ampli ventall d’activitats a preus assequibles. Es poden consultar les dades d’inici de matriculació de les diferents activitats formatives a la mateixa guia.

L’Ajuntament de Cambrils programa cursos i tallers per facilitar l’accés al coneixement i el desenvolupament professional i personal - Llegir Més

Una quinzena de joves emprenedors i creadors es promocionaran a l’espai NIU Project de la Fira de Cambrils

Els departaments de Promoció Econòmica i Joventut impulsen aquest estand específic amb exhibicions i tallers oberts. Els participants podran assistir a tallers previs sobre tècniques de màrqueting i comunicació.

Una quinzena de joves emprenedors i creadors es promocionaran a l’espai NIU Project de la Fira de Cambrils - Llegir Més

La XVII Nit d’Artistes de Cambrils omplirà el Parc del Pinaret de música, teatre, màgia, dansa i humor

L’esdeveniment artístic, que se celebrarà el 18 d’agost a les 22 hores, inclourà enguany demostracions de mentalisme i hipnosis. El públic podrà gaudir d’un total de 19 espectacles de diferents disciplines d’entre 5 i 10 minuts. La festa de l’escuma i els jocs familiars del 16 d’agost completen el programa d’actes.

La XVII Nit d’Artistes de Cambrils omplirà el Parc del Pinaret de música, teatre, màgia, dansa i humor - Llegir Més

L’Ajuntament de Cambrils presenta el Pla Municipal de Joventut 2017-2020

El document, aprovat pel Ple el gener, és fruit d’un procés participatiu que va comptar amb tallers, enquestes i entrevistes. Gairebé la meitat de les 77 accions previstes són novetats que s’aniran incorporant en els propers 4 anys. La participació dels joves és un dels pilars fonamentals de les polítiques de joventut.

L’Ajuntament de Cambrils presenta el Pla Municipal de Joventut 2017-2020 - Llegir Més

Dotze alumnes d’instituts exposaran els seus treballs a les jornades de debat ‘Societat de Recerca’ de Cambrils

Les sessions, obertes a tota la ciutadania, se celebraran els propers dies 2, 4, 8 i 10 de maig a la tarda a l’Ateneu Juvenil. El bullying, les energies renovables i l’esport seran els temes de debat de la primera jornada.

Dotze alumnes d’instituts exposaran els seus treballs a les jornades de debat ‘Societat de Recerca’ de Cambrils - Llegir Més

Cambrils obre la convocatòria per a seleccionar els candidats a pubilles i hereus del 2013

El departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils ha convocat una nova edició per l’elecció de la Pubilla i l’Hereu de Cambrils i les seves damisel•les i fadrí, així com de la Pubilla i Hereu Infantil.

Cambrils obre la convocatòria per a seleccionar els candidats a pubilles i hereus del 2013 - Llegir Més

Els centres oberts de Cambrils acullen quatre xerrades preventives dels Mossos d’Esquadra

El centre cívic de Cambrils és la seu d’un cicle de quatre xerrades preventimes que han organitzat conjuntament el cos de Mossos d’Esquadra i el departament de Benestar social de l’Ajuntament de Cambrils.

Els centres oberts de Cambrils acullen quatre xerrades preventives dels Mossos d’Esquadra - Llegir Més

L’Ajuntament de Cambrils posa en marxa el projecte Joves amb Talent

L’àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils busca 22 joves universitaris o amb estudis superiors interessats en participar en el projecte Joves amb Talent. S’hi poden inscriure joves de fins a 30 anys, en atur, amb formació universitària o formació professional de grau superior, i que no tinguin experiència relacionada amb els seus estudis.

L’Ajuntament de Cambrils posa en marxa el projecte Joves amb Talent - Llegir Més

Els Catarres, caps de cartell del concert de la Fira Multisectorial de Cambrils

Els Catarres, Papagayo i un dj seran els grups que actuaran al concert de la Fira Multisectorial de Cambrils, que tindrà lloc el 31 de maig a partir de les 22.30 hores a l’Ateneu Juvenil. L’entrada serà lliure i gratuïta però la sala de concerts té un aforament màxim de 720 persones. La selecció de grups s’ha fet a partir d’un procés participatiu, impulsat per la regidoria de Joventut, obert a tots els joves de 14 a 35 anys.

Els Catarres, caps de cartell del concert de la Fira Multisectorial de Cambrils - Llegir Més

El cicle de xerrades preventives dels Mossos d’Esquadra als centres oberts de Cambrils finalitza amb una sessió sobre drogues i lleis

Una sessió sobre drogues i lleis va posar ahir el punt final a un cicle de quatre xerrades preventives als centres oberts organitzat conjuntament pel cos de Mossos d’Esquadra i el departament de Benestar social de l’Ajuntament de Cambrils. La jornada va servir per facilitar als joves i educadors dels centres Alba i Albamar informació sobre les conseqüències legals del consum i tràfic de drogues.

El cicle de xerrades preventives dels Mossos d’Esquadra als centres oberts de Cambrils finalitza amb una sessió sobre drogues i lleis - Llegir Més

La NAC presenta "a Cambris, petits luxes"

La NAC presenta “A Cambrils, petits luxes”, una iniciativa que aposta per la música en directe, així com altres arts escèniques i, fins i tot, altres formats d’expressions artístiques; pretén amb això ajudar al sector dels artistes, mobilitzant la petita i mitjana economia i alegrant la vida als ciutadans de Cambrils, rodalies i turisme en general.

La NAC presenta "a Cambris, petits luxes" - Llegir Més

El Carretera i Manta ja prepara l'última esquiada de la temporada, a Vall Nord (Andorra)

Les últimes places per a l’esquiada a VallNord – del 8 al 10 de març – que organitzen els municipis de Cambrils, Salou i Vila-seca estan a punt d’esgotar-se, en la que serà la última esquiada d’aquest 2013 i que ja ha permès a 250 joves esquiar al Pirineu.

El Carretera i Manta ja prepara l'última esquiada de la temporada, a Vall Nord (Andorra) - Llegir Més

Rafael Zarco, guanyador del premi “Pinta l’Ateneu”, enllesteix el mur creatiu de la sala de concerts de l’Ateneu

La sala de concerts de l’Ateneu Juvenil ja compta amb un mur pintat pel jove Rafael Zarco, que va resultar guanyador del concurs “Pinta l’Ateneu”, convocat pel departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils l’any passat.

Rafael Zarco, guanyador del premi “Pinta l’Ateneu”, enllesteix el mur creatiu de la sala de concerts de l’Ateneu - Llegir Més

L’Aula de teatre del Casal de la Gent Gran ha representat una obra de teatre per a alumnes d’ESO

L’Aula de teatre del Casal de la Gent Gran ha conclòs avui les representacions de l’obra de teatre “This is my family”, que han estat realitzant durant tota la setmana davant alguns alumnes de tercer d’ESO d’instituts de Cambrils i de Salou.

L’Aula de teatre del Casal de la Gent Gran ha representat una obra de teatre per a alumnes d’ESO - Llegir Més

L’Ajuntament de Cambrils obre dos nous punts TIC per fomentar el coneixement i l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació

Des d’avui i durant un mes una dinamitzadora oferirà suport als usuaris i organitzarà jornades monogràfiques per millorar les capacitats digitals. El Centre Cívic les Basses i l’Ateneu Juvenil s’afegiran a la Biblioteca, que ja és punt TIC per definició. La primera sessió divulgativa tindrà lloc demà dijous a les Basses. El Departament d’Ensenyament sol·licitarà que l’Ateneu sigui un punt de certificació ACTIC per poder realitzar aquestes proves acreditatives del nivell de competències en TIC.

L’Ajuntament de Cambrils obre dos nous punts TIC per fomentar el coneixement i l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació - Llegir Més

L’Ajuntament de Cambrils ofereix beques per realitzar estades solidàries a joves cooperants del municipi

Els interessants poden presentar sol·licituds fins el dia 30 de juliol. L’objectiu és promoure la implicació dels joves en projectes de cooperació a països empobrits realitzats per ONGD amb vincles a Cambrils.

L’Ajuntament de Cambrils ofereix beques per realitzar estades solidàries a joves cooperants del municipi - Llegir Més

Quasi un 60% dels alumnes del Pla de Transició al Treball de Cambrils troben feina en acabar el curs

La Generalitat ha ofert dos Programes de Qualificació Professional Inicial en col·laboració amb l’Ajuntament. El 62% dels alumnes presentats han aprovat les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà. El 92% dels joves que han acabat el curs es continuaran formant

Quasi un 60% dels alumnes del Pla de Transició al Treball de Cambrils troben feina en acabar el curs - Llegir Més

Comparteix
Joventut Cambrils Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 794 217

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet