Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Joventut Cambrils / ACTIVITATS / Fes el click!

Fes el click!

Projecte educatiu amb la finalitat d'acompanyar a joves de 12 a 17 anys

Què es Fes el Click?

És un projecte educatiu gratuït que neix amb la finalitat d’acompanyar a joves de 12 a 17 anys per descobrir qui són veritablement, quin és el seu lloc en el món i quina direcció volen donar a les seves vides.

Pretén inspirar a què els i les joves responguin per si mateixos/es, qui mana a la seva vida, perquè són o no feliços, què els aporta la seva feina o estudis, perquè tenen amics/gues, què necessiten de les altres persones per ser feliços, que necessiten d’ells/es mateixos/es, com viure en pau amb els seus pares, mares i tutors, perquè s’acaba l’amor, cap a on volen dirigir la seva vida, i altres qüestions emocionals. Tot això ho faran fent servir els seus recursos, ells i ells tenen la resposta!!

Aniran adquirint coneixements a través de les dinàmiques i classes teòriques, sempre plantejades des de l’actitud lúdica, a través d’un procés pedagògic molt mimat i molt cuidat on es tractaran temes relacionats, amb els valors, les creences que limiten el nostre desenvolupament, així com les nostres llums i les nostres ombres. És tota una exploració d’un/a mateix/a , per saber què es vol fer a la vida i com es vol fer.

La finalitat és descobrir el seu talent natural i potencial, per tal de posar-lo al servei de la societat.

Aquest projecte està format per dues terapeutes motivadores de joves i adolescents que posen al servei del jovent tots el seus coneixements per tal d’acompanyar-los en el seu creixement personal.

A qui va dirigit?

Va dirigit a joves curiosos/es, apassionats/des, rebels, inconformistes i amb ganes de començar un camí cap a l’autoconeixement i desenvolupament personal per tal de viure feliços.

On ens trobaràs?

El curs es realitzarà a l'Ateneu Juvenil cada dilluns de 18 a 20h.

Per a més informació contacteu amb el Departament de Joventut:

Av. Horta de Santa Maria, 14 · 977794217 · joventut@cambrils.org

 

Us hi esperem!

Maku Martin Galdeano 600 805 940

Berta Sala Margalef 678 628 388

Comparteix
Joventut Cambrils Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 794 217

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet