Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
La igualtat comença quan reconeixem que tots i totes tenim dret a ser diferents
Esteu aquí: Inici / Igualtat / Àmbits / Jornades / Jornades per a la igualtat de gènere i la salut

Jornades per a la igualtat de gènere i la salut

En el marc del 8 de març "Dia Internacional de les Dones" i del 7 d'abril "Dia Mundial de la Salut", us presentem les següents Jornades:

 

Us presentem el programa d’actes de les Jornades per a la Igualtat de Gènere i la Salut 2017.

Emmarcades en dues dates molt significatives, el Dia Internacional de les Dones i el Dia mundial per a la Salut, les accions i activitats que us oferim posen la mirada en la necessitat de continuar treballant incansablement, institucions i ciutadania, per aconseguir un present i un futur on la igualtat de tracte i d’oportunitats de dones i homes a la societat sigui una realitat, en tots els àmbits i en totes les etapes de la vida.

En aquesta edició, les jornades, impulsades des del Consell de Dones de la nostra ciutat, tenen “La coresponsabilitat” com a eix vertebrador. L’objectiu és posar l’èmfasis en la importància de la construcció d’una masculinitat cuidadora, emocional i coresponsable en les tasques de la llar, de cura i de criança, oferint-vos tot un seguit d’activitats al voltant d’aquesta temàtica. El programa també inclou altres activitats per al reconeixement de les aportacions socials efectuades per les dones en el passat i en el present; activitats pel debat, l’apoderament, la coeducació i la promoció de la salut física i emocional.

Us animem a participar en tots els actes d’aquestes jornades i desitgem que siguin del vostre interès, amb el convenciment que la igualtat ens beneficia per igual als homes i a les dones i que és imprescindible per a construir una societat justa i saludable.

 

Consulteu el programa d'actes:

Versió Cartell Versió Tríptic

 

!! Inscripcions als tallers amb aforament limitat fent clic AQUÍ

 

 

Més informació sobre l'origen de la commemoració del Dia Internacional de les Dones

 

 

GALERIA DE LES JORNADES

 

 

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet