Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
La igualtat comença quan reconeixem que tots i totes tenim dret a ser diferents
Esteu aquí: Inici / Igualtat / Àmbits / Campanyes / Calendari igualtat

Calendari igualtat

Calendari per al foment de la igualtat de gènere

Per començar l’any 2018 en clau de gènere, des de l’Àrea de Polítiques d’Igualtat, hem dissenyat aquest calendari sota el lema: Deixem d’etiquetar per deixar ser!

Aquest material que us presentem engloba 10 idees en clau de gènere, amb la finalitat de trencar els estereotips i rols de gènere, per no fer un ús sexista de les joguines, per fomentar els jocs cooperatius,... en definitiva, per saber que no hi ha res que puguin fer nens i nenes que sigui diferenciat!calendari igualtat

Amb tots aquests valors fonamentals d’igualtat, acompanyats d’unes il·lustracions molt boniques, les idees clau de la iniciativa són:

1. Les mateixes joguines per nenes i nens

2. Els colors no tenen gènere

3. Jocs i joguines per a la diversitat

4. Evitar prejudicis sexistes

5. Jocs cooperatius

6. Jocs i joguines que desenvolupin totes les habilitats de nenes i nens

7. Potenciar sentiments i afectes en nens i nenes

8. Jocs i joguines creatives i no violentes

9. Ull amb la publicitat. Siguem crítics/ques amb ella!

10. Escollir contes coeducatius

 

Amb aquesta acció de sensibilització volem fomentar la utilització del temps de joc per avançar en la coeducació de nens i nenes, amb l’objectiu que els infants puguin desenvolupar tot el seu potencial, en qualsevol àmbit de la vida, i ensenyar-los a respectar les diferències individuals i a relacionar-se com a iguals.

El calendari es farà arribar a totes les escoles i llars d’infants del municipi, perquè cada alumne/a se’l pugui endur a casa i a l’hora també en puguin disposar d'un a cada aula del centre educatiu.

També estarà disponible per a tota la ciutadania als diferents equipaments municipals i us el podeu descarregar en format on-line al peu d'aquesta pàgina.

Contingut relacionat
Imatge
Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet