Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
ENTITATS FESTIVES
ENTITATS FESTIVES
SEGUICI FESTIU
SEGUICI FESTIU
SEGUICI FESTIU
SEGUICI FESTIU
SEGUICI FESTIU
SEGUICI FESTIU
Esteu aquí: Inici / Festes / Festes / Festes Majors / BAN NIT DEL FOC 2017

BAN NIT DEL FOC 2017

BAN DE L’ALCALDIA

FAIG SABER:

Primer.- Que el dissabte, 2 de setembre de 2017 tindrà lloc la Nit del Foc, dins dels actes de la Festa Major de la Mare de Deu del Camí. A les 18.00 hores tindrà lloc el correfoc infantil, i tot seguit,  de les 22.30 hores fins les 24 h aprox. la tradicional Nit del Foc,  pels carrers de la població, amb els següents itineraris:

Recorregut correfoc infantil:

(INICI) Plaça de la Vila, c/ Capitulació, c/ Gràcia, c/ Cardenal Vidal i Barraquer, c/ Major, c/ Forn, c/ Creus, plaça Marianao (encenen foc), c/ Hospital i Plaça de la Vila (FINAL)

Recorregut correfoc nit:

(INICI), plaça de la Vila, c/ Hospital, Plaça Marqués de Marianao, c/ Vidal i Barraquer,  placeta de la Concepció, plaça de l’Església, c/ Sant Pau, c/ Vidal i Barraquer, passeig Albert, c/ Trinquet, c/ Fàbregues, c/ Creus, c/ Forn, c/ Parras, passeig Albert, c/ Castlà, c/ Major fins la Plaça del Setge (FINAL)

 

Segon.- Que, pel bon funcionament dels correfocs i en prevenció de riscos que puguin afectar els establiments comercials i el habitatges situats a la zona del recorregut autoritzat és necessari adoptar unes mesures de seguretat.

 

En l’exercici de les atribucions que em confereix l’article 21.1.e de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, modificat per la Llei 11/1999, de 21 d’abril i l’article 51.1.f. de la Llei 8/1987, de 15 d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya; i d’acord amb el que estableix l’article 4.1 b) i 4.2 del Decret 252/199, de 31 d’agost, pel qual es regulen les actuacions dels grups de foc en les celebracions populars i tradicionals.

 

DISPOSO:

Primer.- Apercebre als propietaris d’habitatges i establiments comercials situats als carrers del recorregut del correfoc infantil i del correfoc de la nit del dia 2 de setembre d’enguany, que durant la seva celebració i en prevenció dels riscs, hauran d’adoptar, com a mínim, les següents mesures de seguretat:

 

  • Retirar tots el vehicles dels carrers de l’itinerari.
  • Retirar totes les taules de terrassa dels bars de la plaça de la Vila a partir de les 18 h.
  • Abaixar els portals metàl·lics o persianes en els edificis que en disposin.
  • Protegir els vidres de les finestres, portes i aparadors, així com el que es cregui convenient de les façanes, amb cartrons gruixuts.
  • Enrotllar tots els tendals exteriors dels habitatges i locals.
  • No tirar aigua als participants ni als espectadors del correfoc per la perillositat que representa.
  • Desconnectar tot tipus d’alarmes.
  • Retirar de la via pública qualsevol objecte que pugui dificultar el pas dels actors, organitzadors i participants del correfoc.
  • Retirar tota la roba estesa.

 

El que es fa públic per general coneixement i compliment.

 

Cambrils, 18 d’agost de 2017

 

Camí Mendoza Mercè

Alcaldessa

Comparteix
Àrea de Festes Plaça de l'Ajuntament 4 43850 Cambrils (Tarragona) Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet