Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Cantata Els Músics de Bremen
Escola Municipal de Música de Cambrils
Esteu aquí: Inici / L' Escola / L'Escola / Equip humà / Vent

Vent

Departament de vent

Carles Herruz: trompeta – conjunt instrumental de vent
Nascut a Reus el 1980. Estudia al Conservatori de Reus, on acaba el Grau Superior de Trompeta amb les màximes qualificacions, Premi d’Honor de Grau Superior de Trompeta i Menció d’Honor de Grau Superior de Fliscorn amb Jaume Espigolé.
Postgrau de Trompeta al “Instituto Superior de Arte” de l’Havana, Cuba. Becat pel Ministeri de Cultura Espanyol per a una ampliació d’estudis a Nova York amb el professor de la Manhattan School of Music Ryan Gardner i amb el trompetista de la New York Philharmonic Vincent Panzzarella.
Curs de perfeccionament a la ESMUC. Curs de perfeccionament al Conservatori Superior de Música del Liceu. Curs de Direcció. Màster Oficial en Interpretació de la Música antiga ESMUC – UAB. Magisteri musical per la URV. Està realitzant el Doctorat en Musicologia i interpretació de la Música Antiga, UAB. Va ser trompeta solista de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya.
Ha col·laborat amb nombroses orquestres, com l’OBC, la del Gran Teatre del Liceu, la Orquestra de Cambra d’Andorra, Orquestra de Cambra de Granollers, etc. Té enregistrats més d’una cinquantena de CD. Ha estat trompeta solista durant deu anys de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.
Actualment és membre de l’Orquestra Camera Musicae i del quintet ForumBrass i Trompeta Solista de l’Orquestra de Cambra de Vilaseca, on ha actuat com a concertista. És professor a l’EMMC.

Isabel Serra: flauta travessera
Nascuda a Reus, Isabel Serra estudia al Conservatori de Tarragona on finalitza el grau professional amb les màximes qualificacions. Obté el Títol Superior de flauta al CSMM de Barcelona, i posteriorment el Postgraduate Diploma in Orchestral Training (2000) i el Master Degrée in Music Performance (2001) a la Guildhall School of Music and Drama de Londres. Ha realitzat cursos de perfeccionament amb Vicens Prats, Emily Beynon, entre d’altres.
Com a solista ha col·laborat amb l’orquestra Camerata XXI, amb el Guildhall Early Music Group, l’Orquestra de Cambra de Vilaseca i l’orquestra Camera Musicae.
Ha estat membre integrant de la JONC i de la JONDE, i ha col·laborat amb altres formacions orquestrals com l’Orquestra Simfònica del Vallès, l’Orquestra de cambra de Vilaseca, Camera Musicae, la National Musicians Symphony Orchestra, la European Symphony Orchestra i l’Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra.
En l’actualitat és membre de l’Orquestra Simfònica Camerata XXI i compagina la docència musical amb l’activitat com a intèrpret de música de cambra. És llicenciada en Història de l’Art per la URV.Ivan Babiloni Porqueras: trombó
Neix a Reus el 1978. L’any 1991 comença la seva activitat musical, al Col·legi Pare Manyanet de Reus. L’any 1992 comença els seus estudis musicals de solfeig i trompeta, primer a l’escola del Liceu de Barcelona, i posteriorment al conservatori de música de Reus. Durant el anys 1991-2002 cursa estudis de fiscorn i trombó de vares, i el 2010 obté el superior de fiscorn a L’Esmuc.
Els anys 1997-2002 forma part de la Cobla Reus Jove, de la qual en fou fundador. Entre el 1998 fins 2002 forma part com a trombó i trombó solista de la Banda Unió Musical de Tarragona. L’any 2002 i fins el 2004 entra a formar part de la Cobla Marinada. Des de 2004 forma part de la Cobla La Principal del Llobregat, com a fiscorn. Ha col·laborat com a intèrpret i com a solista en diverses formacions clàssiques, música antiga, tradicional i grups de ministrers d’arreu de Catalunya. Entre elles, destaquen l’Orquestra Simfònica de Vila-seca com a trombó solista. Ha enregistrat mes de 20 Cd’s amb diverses formacions. Ha actuat per tota la geografia catalana, i per Saragossa, Madrid, França, Bèlgica, Argentina, Estats Units, i en diversos festivals de música com el festival de Peralada, Pau Casals etc.
L’any 2007 actua al cicle de Concerts de tarda al Palau de la Música Catalana, com a solista de fiscorn, en l’estrena d’una obra per a fiscorn solista i Cobla. A nivell docent, durant els anys 2001-2002 imparteix classes de trompeta i trombó a l’escola de música Arts Acadèmia de Reus, i des del 2008 es professor de trombó i fiscorn a l’Escola Municipal de Musica de Cambrils i Aula de Sons de música tradicional de Reus.

Dídac Arcas: saxo - conjunt instrumental de vent
Nascut a Tarragona l’ any 1974, comença els seus estudis musicals als set anys al Conservatori Professional de Música de la Diputació de Tarragona, on obté el Títol de Professor de Piano i el de Professor de Saxòfon. Obté una beca com a pianista acompanyant i s’inicia en el món de la música de cambra amb el Mestre Cristian Florea.
Posteriorment estudia al Conservatori Superior de Música del Liceu a Barcelona, on obté el Títol Superior de Saxòfon amb les màximes qualificacions sota el mestratge del saxofonista i pedagog Albert Julià.
És Mestre Especialista de Música per la URV i ha fet nombrosos cursos de pedagogia i psicologia evolutiva infantil (URV, UAB, Universitat Ramon Llull).
Ha treballat amb músics i pedagogs de prestigi com Jean-Yves Formeau, Miquel Bofill, Cristophe Bois, Nicolas Prost, Joan Martí, Edith Fisher, Andràs Kemenes, Albert Nieto, Gian Franco Ricci, Conrad Setó…
Membre fundador de la “Banda de Música Unió Musical de Tarragona” on va ser durant molts anys Saxo solista sota la direcció de Carles Chordà. Saxo solista a l’Orquestra Simfònica del Conservatori Superior de Música del Liceu i membre de diferents formacions de quartet de saxos realitzant concerts arreu de Catalunya i de l’estat espanyol. Especialitzat en la vessant cambrística amb el Saxo Soprano ha dirigit formacions premiades a diferents concursos de Música de Cambra.
La seva formació com a percussionista i la seva heterogeneïtat com a músic li ha permès formar part de formacions musicals de diferents estils. Ha format part del grup de música “La Thorpe Brass”, bandes de música, orquestres , xarangues, grups de dixieland i jazz, amb qui ha gravat diversos CD i que completen la seva formació en la vessant més popular.
Professor per Concurs-Oposició de Saxòfon i Piano a l’EMMC des de 1997. Ha estat Cap d’Estudis i actualment és Cap de Departament de Vent. Dirigeix des de la seva formació el Conjunt Instrumental de vent “Crescendo”, on veu realitzada la seva motivació vers la música i els infants.

Anna Amigó: clarinet - conjunt instrumental de vent

Eva Garriga: flauta travessera - direcció


Comparteix
EMMC 43850 - Cambrils Telèfon 977 368 102 Fax 977 794 019 escolamusica@cambrils.cat

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet