Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
OME
OME
Oficina Municipal d'Escolarització
Ensenyament
Ensenyament
Edifici L'Estudi

Ensenyament

 

L’Educació és un instrument de millora de la condició humana i de la vida col·lectiva, un mitjà per garantir l’exercici de la ciutadania democràtica responsable, lliure, crítica, indispensable per la construcció de societats avançades, dinàmiques, justes, i és la principal riquesa i recurs d’un país i els seus ciutadans.

 

Tothom té dret a rebre una educació de Qualitat, regida pels principis d’Igualtat, Equitat i Cohesió Social.

 

L’Educació és un procés pel qual s’inculquen a la persona els coneixements i valors que li resultaran imprescindibles per a la seva vida social, per tractar-se de normes i sabers que formen part del bagatge cultural del col·lectiu en què viu. Per això, l’Educació s’ha d’entendre com un procés al llarg de tota la vida, en qualsevol de les etapes, que les institucions han de garantir i fomentar.

 

Totes les eines materials i humanes disponibles del departament d’Ensenyament i explicades en aquesta pàgina web es posen al servei de millora de la qualitat educativa i, en la mesura del possible, ser administració de proximitat i funcionar activament com a membre de la comunitat educativa del municipi. Tot plegat participant en els reptes educatius que han de permetre formar persones capaces de fer front als canvis constants de la nostra societat.

 

RSS

Notícies

Subvenció de la Diputació de Tarragona de suport a les llars d'infants municipals
21/01/2016
La Diputació concedeix una subvenció a les llars d'infants municipals, per al curs 2016/17
L’Ajuntament de Cambrils inicia un nou pla de formació i ocupació per a persones aturades majors de ...
Demanda ocupació 01/03/2018
El “Programa 30 Plus” està subvencionat pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social. La iniciativa permetrà formar i inserir a 20 persones en base a les necessitats reals d’ocupació de les empreses de Cambrils.
[+] veure totes les notícies

Destacats

Àrea d'Ensenyament Av. Horta Sta. Maria, 14 43850 Cambrils T. 977 307 401 F. 977 794 572

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet