Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Serveis / Participació ciutadana

Participació ciutadana

Assentar les bases per que les polítiques públiques que du a terme siguin permeables a la ciutadania, podent incorporar moments d'informació, consulta i deliberació sempre que s'estableixin els criteris previament i els compromisos polítics i ciutadans.

10a Mostra d'Entitats de Cambrils 16 de setembre

El dissabte 16 de setembre de 2017 de 17 a 22hores celebrem la Mostra d'Entitats de Cambrils al Parc del Pescador. Enguany són més de 60 associacions que hi participen i que donen sentit a aquest esdeveniment, que s’ha convertit en una veritable festa de les entitats, on cadascuna de les associacions i entitats pot complir diferents objectius, reptes i il•lusions. Un dia en què de ben segur els cambrilencs i cambrilenques podran fer un reconeixement públic de la tasca que fan dia a dia, durant tot l’any. Perquè sabem el valor que té implicar-se en projectes col•lectius i construir comunitat!

10a Mostra d'Entitats de Cambrils 16 de setembre - Llegir Més

Processos Oberts

Processos de participació ciutadana Oberts

Processos Oberts - Llegir Més

OMIC OFICINA MUNICIPAL D'INFORMACIÓ AL CONSUMIDOR

Atenció al públic amb cita prèvia, tots els divendres de 10 a 14 hores. Demaneu cita a l'OAC, al telèfon 977 794579 o bé per mail omic@cambrils.org Si necessiteu assessorament sobre CLÀUSULES SÒL i despeses HRPH, demaneu cita a l'OAC, al telèfon 977 764579 o bé per mail omic@cambrils.org

OMIC OFICINA MUNICIPAL D'INFORMACIÓ AL CONSUMIDOR - Llegir Més

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet