Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Serveis / Medi Ambient / Espais Verds

Espais Verds

La presència de zones verdes on els ciutadans puguin gaudir de l'aire lliure és un factor determinant de la qualitat de vida a les ciutats, pels valors positius que aporta l'existència dels parcs i jardins, com són el contacte amb la natura, l'exercici del lleure, gaudir de l'aire lliure, la percepció de la bellesa.

Barrancs i rieres

La xarxa hídrica bàsica que travessa el municipi es conforma, en sentit NW-SE, a partir de la riera de Riudecanyes (que determina el límit amb el terme municipal de Mont-roig), la riera d'Alforja (que travessa el nucli urbà) i la de Riudoms o Maspujols que travessa el terme a llevant.

Barrancs i rieres - Llegir Més

Parcs i Jardins

Actualment l'Ajuntament manté més de 890.000 m2 de zones verdes, la qual cosa suposa més d'un 95% de les zones verdes municipals. El percentatge restant és mantingut per entitats urbanístiques col·laboradores.

Parcs i Jardins - Llegir Més

Palmeres

A Cambrils, les palmeres són una part important de la vegetació i especialment les trobem en alineació en el cas dels passejos marítims de llevant i ponent, amb més de 800 exemplars. A continuació trobareu un llistat de les espècies de palmeres més comuns al municipi.

Palmeres - Llegir Més

Àrees de jocs infantils

Àrees de jocs infantilsclassificades per la zona del municipi on s'ubiquen i la urbanització i/o barri a la qual pertanyen.

Àrees de jocs infantils - Llegir Més

Galeria Imatges

Galeria fotogràfica dels parcs i jardins de Cambrils

Galeria Imatges - Llegir Més

Comparteix
arxivat sota: ,
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet