Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Serveis / Cambrils gastronomia / Jornades de la Galera

Jornades de la Galera

Cambrils celebra les seves Jornades Gastronòmiques dedicades a la Galera

Entre els dies 3 al 26 de febrer de 2017, Cambrils celebra per tretzè any, les Jornades de la Galera. Durant aquests dies, aquest crustaci serà el protagonista als restaurants, concurs per a joves cuiners, receptes i degustacions populars.

Cambrils es caracteritza per ser el bressol dels grans cuiners. L'excel·lència gastronòmica és un dels seus grans reclams i, precisament per això, s'esmera en promocionar un dels seus grans forts: La Galera.

Durant 24 dies, els restauradors de la ciutat cambien les seves cartes, per oferir receptes úniques i originals, en les que aquest crustaci és el principal ingredient. No només podran trobar-se plats forts, sino que la imaginació d'aquests cuiners arriba molt més enllà, oferint, inclús, postres i dolços amb sabor a galera.

I per reconèixer el talent de joves cuiners, es celebra el concurs "de la mar als fogons", en la que la galera ha de ser el principal ingredient. Els aspirants a emportar-se el guardó, hauran de presentar la recepta, elaborar-la i explicar-la davant un jurat compost per grans experts culinaris i personlitats representatives de Cambrils.

Participen, a més, entitats locals com la Cooperativa Agrícola, la Confradia de pescadors o l'Escola d'Hoteleria i Turisme, que participen activament en degustacions populars de Galera. Les receptes, molt variades: des de la típica Galerada popular amb fideus, fins una calçotada de galeres.

Aquí podràs trobar el programa d'aquest any amb tots els restaurants participants i les activitats que et proposem.

arxivat sota: ,
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet