Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Serveis / Associacions

Associacions

DIRECTORI d'Associacions de Cambrils, on trobaras les dades d'identificació de totes les entitats inscrites al Registre Municipal d'Entitats de Cambrils

Banc del temps

El Banc del Temps és el primer Banc que funciona sense diners, i on només es pot dipositar temps, que es retira en el moment de ser utilitzat. El nostre objectiu com a Banc del Temps de Cambrils és donar, rebre i compartir.

Banc del temps - Llegir Més

Registre municipal d'Entitats

Censa la teva entitat/associació al Registre municipal d'entitats, i descobreix els avantatges.

Registre municipal d'Entitats - Llegir Més

FORMACIÓ per ENTITATS

TALLER PER ENTITATS: " 6 coses que pots fer coma Associaicó aquest 2014". Dies: 4 i 6 de març de 2014. HORARI: 19 a 21h. LLOC: Centre cívic les BASSES. Quins propòsit té la vostra associació aquest any 2014?.. Si no ho teniu pensat o si ho sabeu però potser no són accions prou novedoses, engrescadores i útils com a projecte col·lectiu ... doncs APUNTEU-VOS al : Taller d’entitats: “6 coses a fer aquest 2014” durant dos sessions ajudaran de manera molt professional a fer una reflexió i identificar idees que podria fer l’associació per aquest 2014 Tenir aquest document d’idees , és molt útil per poder tenir clar els propòsits associatius i valorar-ho en l’assemblea general o en junta..per poder tenir contingut de pla de treball, idees concretes de coses a fer per exposar als socis i implicar-los Des del servei d’assessorament a entitats es recalçarà per portar-ho a la pràctica..

FORMACIÓ per ENTITATS - Llegir Més

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet