Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Ple municipal / Membres del plenari / Regidors 2015-2019 / Imanol Rico Mañas

Imanol Rico Mañas

Regidor

 

Grup Municipal C'S

Portaveu

Correu electrònic:  irico@cambrils.org

Tel. contacte: 977 79 45 79

 

Neix a Tarragona, 24 de octubre de 1988.

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Rovira i Virgili (URV) i Màster en Direcció d’Empreses realitzant les pràctiques del mateix a la Fundació PortAventura.

Va compaginar els estudis amb l’esport. Als 16 anys va començar a entrenar a alt nivell  en el món del judo, la qual cosa el va permetre entrar a formar part de l’equip espanyol en categories inferiors i del català en categoria absoluta. Posteriorment, a la universitat, va obtenir una beca com a esportista d’alt nivell fins al moment de finalitzar la carrera.

Va obtenir titulacions vinculades a l’esport dm la de Tècnic de Nivell 1 a Judo, gestió d’Entitats Esportives i Educació en valors.

Al 2014 va començar a treballar al sector financer vinculat a l’entitat bancària Banc Sabadell. Va deixar aqueta entitat per treballar a Caixabank, on va entrar a formar part de la plantilla de l’entitat. A causa de les seves responsabilitats com a regidor i a la seva tasca de conseller al Consell Comarcal del Baix Camp, va agafar una excedència del seu càrrec a aquesta entitat bancària. Uns mesos després va ser acomiadat de l’entitat, acomiadament declarat improcedent a finals de l’estiu del 2016 per una sentència judicial..

La seva vinculació a Ciutadans es va iniciar al 2013, afiliant-se al partit fins el dia d’avui.

 

Representació a òrgans

Conseller al Consell Comarcal del Baix Camp

Vocal Consell Rector Patronat Municipal de Turisme

Conseller Secomsa Cambrils

Conseller EPEL INGESOL

Vocal Organisme Desconcentrat de Fires

 


Contingut relacionat
Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet