Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Ple municipal / Membres del plenari / Regidors 2015-2019 / Oliver Klein Bosquet

Oliver Klein Bosquet

Regidor

Oliver Klein Bosquet

 

Grup Municipal NMC

Portaveu

Correu electrònic: oklein@cambrils.org

Tel. contacte: 977 79 45 79

 

Neix a Miravet, 28 d’abril de 1976. Casat i pare de tres fills.

És Llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), especialista en Relacions Internacionals per la Universitat de Barcelona (UB), Estudis Cubans per la Universitat de La Habana i Dret Comunitari Europeu per la Universitat del Sarre a Alemanya, a més de Màster Oficial en Dret Ambiental per la Universitat Rovira i Virgili (URV), i ha acabat els seus Estudis de Doctorat. Ha estat becat per la Càtedra Unesco de Drets Humans de la UAB per realitzar Estudis de Cultura de Pau i també ha estat becat per La Caixa per realitzar Estudis a l’Estranger (Alemanya).

És Professor de Ciència Política a la URV, tasca que compagina des de 2003 amb la seva activitat municipal. Abans havia treballat al Ministeri Alemany de Cooperació Internacional, Institut Internacional de Governabilitat (IIOGV), IdeaBorn Consulting i Observatori DESC de Drets Humans.

Ha estat convidat a donar classes a les universitats de Barcelona, Pompeu Fabra, Autònoma de Barcelona, Lleida, Girona, Salamanca, Ortodoxa de Iasi (Romania) i CentreAmericana de Managua (Nicaragua), entre d’altres.

És regidor de l’Ajuntament de Cambrils des de l’any 2003, i fins al 2010 va tenir les responsabilitats de govern de Promoció Econòmica i Participació Ciutadana. Des del 2011 és Portanveu del Grup Municipal del Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC).

També ha estat molt vinculat al món de la cooperació al desenvolupament participant en projectes a República Dominicana, Nicaragua, Chiapas, Equador, Brasil i Marroc.

 

Representació a òrgans

Vocal Consell Rector Patronat de Turisme

Conseller Secomsa Cambrils
Contingut relacionat
Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet