Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Una trentena d'establiments participen en la III Ruta de la Tapa de Cambrils

Una trentena d'establiments participen en la III Ruta de la Tapa de Cambrils

Els participants podran trobar una oferta gastronòmica molt diversa, que anirà des de la cuina tradicional cambrilenca fins a la sofisticació de tapes d’autor. Els participants podran escollir la “Millor tapa 2015” votant al web o a través d’una aplicació mòbil
Data de publicació: 17/09/2015
Temàtica: Destacat, Turisme

El Patronat de Turisme de Cambrils, juntament amb Cervesa San Miguel i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils han organitzat la III Ruta de Tapa que es durà a terme del 18 al 29 de setembre. Un total de 30 establiments participen un cop més en aquesta ruta oferint als clients una tapa i una cervesa de la marca patrocinadora, San Miguel, per 2,5 euros.

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Turisme, Mercè Dalmau, el representant de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Cambrils, Oriol Granados, i el representant de San Miguel, Jordi Viñes, han presentat avui aquesta tercera edició de la Ruta al restaurant L'Original de Cambrils, un dels participants i guanyador de l’edició 2014 de la Ruta.

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza ha destacat que "En aquesta 3a edició han volgut col·laborar bars-restaurants de cuina molt variada, cosa que permetrà  oferir als participants de la ruta una gran varietat de tapes: des de la cuina més tradicional cambrilenca, passant pels típics "montaditos" i arribant a la sofisticació de la cuina d’autor, tot un ventall de possibilitats per tal que satisfer els paladars més exquisits".

La Ruta s'inclou dins el calendari i la web www.diamundialdelatHYPERLINK "http://www.diamundialdelatapa.es/"apa.es que es promociona des de l'Associació 'Tasting Spain'. Dinou destinacions gastronòmiques de tot l'Estat entre les quals, Cambrils, promocionen aquest esdeveniment, tot apostant per "la tapa" com a element diferenciador de la gastronomia i a l'hora un element comú en totes les destinacions que formen part de l'associació. La promoció de la Tapa assolirà enguany per primer cop, categoria internacional promocionant-se en 17 països de la mà de vint-i-tres  Oficines Espanyoles de Turisme a l’estranger.

Els trenta establiments participants enguany en la ruta són els següents: Casa Macarrilla 1966, Daniel Salinas, La Casa del Vermut, Taberna Lekeitio, El Sorral, Marro Cafè, Fonda Montserrat, Portus, Las Cadenas, La Central de Cambrils, Duomo Restaurant, Zezo Zero; Okey Lounge Bar, La Sacristia del Port, Lizarrán, El Moll, L’Original Experiències Gastronòmiques, Frankfurt Oh Que Bo!; Diam’s, A lanterna, Xivarri, Panoràmic, Oleus, CNCB Rest. Club Nàutic Cambrils, Nou Piñas, Ches Burguer & Bar, Cafè de París, La Cua Curta, La Taverna del Port i Plan B.

L'any passat es van superar les 30.000 tapes i la previsió per enguany es arribar a xifres similars tot i que la promoció durarà 12 dies i no els 14 de l'any passat.

Els participants escolliran la "Millor Tapa 2015"

Com en les dues darreres edicions, es durà a terme una votació popular per triar la millor tapa, on els participants de la ruta, després de degustar la tapa, podran valorar-la del 0 al 5 a traves de l'app o la web de www.estamosdetapas.com . L’establiment guanyador de la tapa més valorada rebrà una placa commemorativa “Millor Tapa 2015” en representació de l’Hostaleria de la zona i la possibilitat de participar a la fira de la Tapa de Barcelona al 2016.

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet