Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Una quinzena de joves emprenedors i creadors es promocionaran a l’espai NIU Project de la Fira de Cambrils

Una quinzena de joves emprenedors i creadors es promocionaran a l’espai NIU Project de la Fira de Cambrils

Els departaments de Promoció Econòmica i Joventut impulsen aquest estand específic amb exhibicions i tallers oberts. Els participants podran assistir a tallers previs sobre tècniques de màrqueting i comunicació.
Data de publicació: 26/05/2017
Temàtica: Destacat, Joventut, Promoció econòmica

Foto: Francesc Hospital

Una quinzena de joves emprenedors i creadors es promocionaran al NIU Project, un espai específic de la Fira Multisectorial impulsat pels departaments de Promoció Econòmica i Joventut de l’Ajuntament de Cambrils. L’estand s’ofereix gratuïtament als empadronats a Cambrils.

El NIU es va estrenar la passada edició de la Fira amb l’objectiu de promocionar els joves del municipi amb esperit emprenedor que aspiren a professionalitzar la seva activitat o que es troben en una fase experimental per decidir si fan el pas per transformar la seva afició en una activitat econòmica.

En aquest espai reservat per a joves es programaran mostres de la producció dels emprenedors com a showroom professional (tant amb formats expositius com d’exhibició en el cas dels joves creadors) o fins i tot com a tallers professionals oberts en directe.

A més, es farà difusió professional entre el sector econòmic al qual s’orienta cadascuna de les activitats i es promourà la trobada entre els emprenedors i possibles programadors (per als creadors) o compradors.

De forma prèvia a l’esdeveniment, també es programen tallers breus per als emprenedors participants per aportar-los coneixements i tècniques de màrqueting, elaboració de producte, comunicació i venda, per tal que aprofitin al màxim l’esdeveniment comercial.

La iniciativa s’emmarca en l’eix Estudiem i Treballem del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020, que preveu l’acció NIU Project dins del programa d’emprenedoria.

Joves participants

-          Laia Font: exposició d’il·lustracions

-          Mermaid Apparel: marca de roba independent

-          Mundo Cresta: marca de roba

-          ReciclArt: art amb articles i material reciclat

-          Dulu de l’Eau: exposició d’il·lustracions i fotos de tatuatges. Venda d’il·lustracions, llibretes fetes a mà i altres

-          Sara Estalella Fotografia: fotografia

-          Mima Clothes: kits de bebè i tote bags de Cambrils

-          Marta Nolla: il·lustracions i pintures

-          David Orujo: fotografies d’esdeveniments, concerts de música i esports, entre altres

-          Meritxell Varela Fotografia: fotografies

-          Cristian Real: cistelleria

-          Las Maravillas de Alicia: caracterització infantil, estils de pentinats i exposició de dibuixos

-          LitlleArt Handmade: articles realitzats amb tela de cotó. Productes 100€ nacional i enfocat als petits de la casa

-          MIZONA: collarets, arracades, polseres de peu, atrapasomnis i artesania feta a mà

-          Kaurs: cultura hindú, tatuatges de henna i exhibicions de Bolllywood. Faran petites actuacions d’una durada de 3-4 minuts en el següent horari:

  • Dissabte 3 de juny al matí a les 12:00h i a la tarda a les 19:30h
  • Diumenge  4 de juny  al matí a les 12:00h i a la tarda a les 19:30h

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet