Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Turisme de Cambrils organitza la ‘Ruta dels sentits’ per als nens del Casal d’Estiu del Club Nàutic

Turisme de Cambrils organitza la ‘Ruta dels sentits’ per als nens del Casal d’Estiu del Club Nàutic

Una trentena de nens i nenes participants del Casal d’Estiu del Club Nàutic de Cambrils realitzen aquesta ruta que els permet conèixer detalls sobre la pesca i les condicions ambientals del port i de la platja
Data de publicació: 24/07/2015
Temàtica: Destacat, Turisme

Una de les propostes que ofereix el Patronat de Turisme de Cambrils és la ‘Ruta dels sentits’. Es tracta d’un recorregut pensat per a infants o també per a persones amb alguna discapacitat. Del que es tracta és d’explicar l’essència de Cambrils a través dels sentits de l’oïda, el tacte, el gust i l’olfacte. El recorregut surt del Patronat de Turisme i passa per diferents espais emblemàtics del nucli del port.

La ruta planteja preguntes com quina olor fa el romaní? Sentiu el mar a una caragola? Quins són els tipus de pesca que practiquen els pescadors cambrilencs? Tot plegat són qüestions que, en sortir de la ruta, els participants poden contestar perfectament ja que no només han sentit les explicacions sinó que també han pogut experimentar amb totes aquestes sensacions.

Durant els mesos de juliol i agost, els nens i nenes del Casal d’Estiu del Club Nàutic de Cambrils participen de manera quinzenal en aquests tallers.  Trentena d’infants participaven en la darrera d’aquestes sessions que s’adrecen als nens  i nenes d’entre 4 i fins a 6 anys.

 

Més informació a l’Oficina del Patronat de Turisme

Aquelles persones que estiguin interessades en concertar una ‘Ruta dels sentits’, poden adreçar-se a l’oficina del Patronat de Turisme de Cambrils en horari de 10h a 13h i de 17h a 20.30h, o trucant al telèfon 977 79 23 07.

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet