Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Quatre banderes blaves tornaran a onejar a les platges cambrilenques

Quatre banderes blaves tornaran a onejar a les platges cambrilenques

L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) ha fet públic avui l’atorgament de banderes per aquest estiu. La platja de la Llosa- L’Ardíaca, la de Vilafortuny i l’Esquirol, la del Cavet i la de Prat d’en Forés- Regueral repeteixen el guardó assolit l’any anterior
Data de publicació: 05/05/2016
Temàtica: Destacat, Turisme

Cambrils comptarà aquest estiu amb el distintiu de qualitat de les Banderes Blaves en quatre platges de la localitat. L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) que actua com a branca estatal de la internacional Foundation for Environmental Education (FEE)  ha fet públic aquest matí quines han estat les platges distingides.

La platja de La Llosa- L’Ardíaca, que assolia el distintiu per primera vegada l’any anterior, repetirà enguany a l’igual que les de Vilafortuny – l’Esquirol, la del Cavet i la de Prat d’en Forés- Regueral. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, celebra el manteniment de les banderes ja que assegura “les banderes són una bona mostra que s’està fent bé la feina i que estem treballant per garantir el bon nivell dels serveis que es presten des de les platges cambrilenques, a nivell d'accessibilitat, de serveis de socorrisme, així com la seva qualitat mediambiental". La regidora de Turisme, Mercè Dalmau, ha destacat que “aquestes banderes blaves ens ajuden a posicionar-nos com una destinació de turisme familiar i esportiu amb el denominador comú de la qualitat, tan en els aspectes mediambientals com en els serveis que oferim a les persones que gaudeixen dels nou quilòmetres de litoral cambrilenc”.

 

Què és la bandera blava?

La bandera blava és un guardó anual i un sistema de certificació de qualitat ambiental desenvolupat per la FEE des de l’any 1987. Promou i premia la participació en iniciatives ambientals voluntàries de les administracions locals, la població i visitants i els agents del sector turístic.

Per la seva banda, la FEE és una organització internacional sense ànim de lucre que funciona des de l’any 1982. Actualment agrupa a 74 ONGs de 64 països de tot el món. Promou l’educació ambiental a cada país i uneix esforços a nivell internacional en programes com les banderes blaves.

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet