Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Més de 80 barbers i barberes tallaran el cabell per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil

Més de 80 barbers i barberes tallaran el cabell per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil

La segona edició de “Deixa’t prendre el pèl” se celebrarà el diumenge 17 de setembre al passeig Marítim de Cambrils Els diners d’aquesta original campanya solidària es destinaran a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona La iniciativa busca sensibilitzar sobre aquesta malaltia i ser un aparador per impulsar la professió de la barberia
Data de publicació: 12/09/2017
Temàtica: Benestar social

El Passeig Marítim de Cambrils acollirà la campanya solidària “Deixa’t prendre el pèl” el proper diumenge 17 de setembre de les 10 fins a les 14 hores. L’Ajuntament de Cambrils, a través de l’Oficina Tècnica d’Inclusió Social, impulsa aquesta iniciativa del barber Javier Torrente, que a la vegada compta amb el suport de l’associació espanyola que reuneix als professionals de la barberia, “Barberos de España”. Els fons recaptats es destinaran íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per a la investigació del càncer infantil.

 

Un total de 81 barbers i barberes, de forma desinteressada, tallaran cabells i arreglaran barbes a totes les persones que passin pel Passeig Marítim de Cambrils. També es podran fer donatius i participar dels diferents sortejos. El preu del donatiu és de 8 euros i la participació en els sortejos de 3 euros.

 

Aquesta iniciativa va néixer el 2016 a partir del coneixement d’un cas de càncer infantil d’un proper de l’impulsor de la iniciativa i té una doble finalitat. Per una banda l’objectiu és sensibilitzar a la població envers la malaltia del càncer infantil i recaptar diners per a la investigació, i, per l’altra, donar a conèixer l’ofici de la barberia que cada vegada és més reconegut.

 

En la passada edició es fan fer 598 serveis de tall de cabell i barberia i es van recaptar 12.000 euros entre els talls de cabell i barberia, les donacions, patrocinadors i marxandatge. Els organitzadors han afirmat que la previsió és poder superar enguany aquestes xifres, ja que ha augmentat el nombre de barbers participants.

 

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet