Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Marta Borràs és la nova regidora de Salut, Polítiques d'Igualtat i Inclusió de Cambrils

Marta Borràs és la nova regidora de Salut, Polítiques d'Igualtat i Inclusió de Cambrils

L’alcaldessa, Mercè Dalmau, ha anunciat avui la reestructuració del govern després de la destitució de Ramon Llobet el juliol passat. Lluís Abella assumirà Hisenda, Compres, Contractació i Cadastre, i Lluïsa Rom dirigirà l’àrea de Personal. El regidor delegat de l’àrea de Serveis Interns, Dani Milan, havia assumit les competències de forma interina durant aquests dos mesos.
Data de publicació: 24/09/2014
Temàtica: Alcaldia, Benestar social, Destacat, Hisenda, Igualtat, Salut

Mercè Dalmau

Marta Borràs, que va prendre possessió com a nova regidora de l’Ajuntament de Cambrils al Ple de dilluns, ha estat nomenada regidora de Salut, Polítiques d’Igualtat i Inclusió. L’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, ha signat avui el decret de reestructuració del govern municipal després de la destitució de Ramon Llobet el juliol passat.

L’alcaldessa ha explicat que amb la nova regidoria es vol donar un nou impuls i consolidar la feina que s’ha fet en aquestes tres àrees, com ara la implementació del primer Pla d’Igualtat entre dones i homes de l'Ajuntament, el Servei de Coeducació i Salut a les Escoles o el Pla Local d'Inclusió i Cohesió Social 2014-2015.

Mercè Dalmau ha explicat que Marta Borràs s’incorpora a jornada parcial, de manera que el cost econòmic del govern disminuirà, ja que Llobet era regidor amb dedicació exclusiva.

Altres canvis en el cartipàs són l’ampliació de competències de tres regidors, que han assumit algunes de les carteres de Ramon Llobet. Hisenda, compres i contractació i cadastre passa a mans del regidor d’Esports i Festes, Lluís Abella; A les competències de la regidora de Benestar Social i Família, Lluïsa Rom, s’hi afegeix l’àrea de Personal. I el regidor de Governació, Dani Milan, s’encarregarà també de Noves tecnologies i Telecomunicacions.

Tots aquests canvis implicaran la desaparició de la Comissió d’Hisenda i Personal, que s’integrarà a dues comissions ja existents, i la creació de la Comissió de Salut, Polítiques d’Igualtat i Inclusió.

Finalment, l’alcaldessa ha agraït molt especialment la feina del regidor Dani Milan, que durant els últims dos mesos, com a regidor delegat de l’àrea de Serveis Interns, havia assumit provisionalment les competències de Ramon Llobet. Dalmau ha assegurat que Milan ha fet “mans i mànigues” per encarregar-se de les qüestions econòmiques amb la seva jornada parcial i ha destacat els bons resultats obtinguts. Entre altres tasques, ha estat treballant en les ordenances fiscals que es portaran a votació al ple ordinari del proper dimarts.

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet