Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / La Policia Nacional anul·la l’expedició de DNI als ajuntaments

La Policia Nacional anul·la l’expedició de DNI als ajuntaments

L’equip mòbil es desplaçava a Cambrils els dimarts i els dijous per realitzar aquest tràmit. Les persones que ja hagin sol·licitat el document l’hauran de recollir a l’oficina de Reus i les que tinguin cita l’hauran de tornar a demanar.
Data de publicació: 05/10/2017
Temàtica: Destacat

La Policia Nacional ha informat a l’Ajuntament de Cambrils que, per ordre rebuda, els desplaçaments de l’equip mòbil d’expedició de DNI queden suspesos fins a nova comunicació. L’equip oferia aquest tràmit des de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà els dimarts i els dijous. L’atenció es duia a terme en dos dies. El primer dia es recollien les dades de l’interessat i el segon es lliurava el certificat digital i el DNI.

Les persones que ja havien sol·licitat el DNI i que estaven pendents de recollir-lo s’hauran de desplaçar a l’oficina de Reus (carrer Gaudí, 9) en horari de dilluns a dijous de 9 a 14 hores i de 16 a 20:30 hores i els divendres de 9 a 14 hores.

Les persones amb cita concertada l’hauran de tornar a demanar per internet a la pàgina www.citapreviadnie.es<http://www.citapreviadnie.es o per telèfon al 060

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet